- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Е па ајде онда пошто Талат бил министер за одбрана сега ќе го ставиме спикер.Ајде ВМРО им ветил двојазичност на пола територија,СДСМ им ветува на цела.
Како што тргнало сдсмовците на секое страње што го направиле вмровците они го дуплираат.Дали значи тоа дека ако ВМРО украл 5 милјарди СДСМ треба да ги дуплира па 10 да лапне?
И не ми кажувај дека вие што сте против ВМРО повеќе сте ја сакале Македонија од нас што сме против платформата.Еден барем да кажеше дека е против и не ја прифаќа платформата па тогаш ќе поверував.
А не да ми глумите заевци или дипломатски да вртите ко мува на гомно демек уставот што налага.Како може повеќе да ја сакате кога немате ништо против двојазичност на цела територија,али и села плус компанија да преговараат со бугари и грци во мое име за мој идентитет и за името на мојата нација.Ни еден не го осуди тоа.Битно грујо да си лежи.
Знаеш што,к.р ме заболе за грујо и фамилија исто колку што ме заболе за заев и радмила и останати продадени говна.
Нека се откаже СДСМ од таа ебена платформа па после не Грујо него од прв до последен вмровец нека ги е.ат на плоштад.Ич не ми чуе.Ако стварно некој од вас ја "сака" Македонија истото ќе го кажеше а не да ги брани комуњарите и да вергла дека и "нашите" истото го правеле.
Тоа е таа разлика од нас "небањатите" и вас црпнатите што некако тешко да го сватите.
Искрено, те читав до СТРАЊЕ, доволно беше.