Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.277
Во Благоевград матичарот го завел како ЉубпчоВо Делчево матичарот го завел Љубчо. Не знаев дека Делчево е во Бугарија.
Во Благоевград матичарот го завел како ЉубпчоВо Делчево матичарот го завел Љубчо. Не знаев дека Делчево е во Бугарија.
Има 2 работи, што да видам?[DOUBLEPOST=1491916131][/DOUBLEPOST]Појди да видиш
И ти изгледа имаш информации за сé? Љубчо никаде не потврдил дали има БГ државјанство. Иако, мене не ми пречи ако некој има, како што луѓе имаат разни државјанства... секаде каде што има македонци.Во Благоевград матичарот го завел како Љубпчо
Од ВМА и Шљиванчанин и Туѓман и Тус и Шпегељ и Младиќ имаа уверенија дека немаат услови за на нервна база па еден куп срања правеа[DOUBLEPOST=1491916688][/DOUBLEPOST]немогуќе......имам тапија од ВМА дека немам услови за нервни бази, саде хидразиран цемент и вода сум бил...
Ти докторе на која унивезитетска клиника дипломираше????
во фотошоп се бришани луѓето на сликите[DOUBLEPOST=1491916762][/DOUBLEPOST]Рекордни 800 000 по улиците на Скопје.Прегледај го приврзокот 168200 Прегледај го приврзокот 168201
Тебе не ти пречеше ни бугарската окупација на македонија, она шо најмногу те погоди е народноослободителната борба против бугарските ѕверски фашистички злотвориИ ти изгледа имаш информации за сé? Љубчо никаде не потврдил дали има БГ државјанство. Иако, мене не ми пречи ако некој има, како што луѓе имаат разни државјанства... секаде каде што има македонци.
Да не си ме заменил со некој друг?Тебе не ти пречеше ни бугарската окупација на македонија, она шо најмногу те погоди е народноослободителната борба против бугарските ѕверски фашистички злотвори
Кога 3 години економијата не пропадна кога шарени куртони се фрлаа и фарбаа кај им текне ке издржи уште малку...Изјавава на германскава амбасадорка е несфатлива за легачи, буџетски пацови, пензионери и слични паразити - читај меѓу редови гласачкото тело на паторот. Дур трпи приватен сектор, за нив ќе се најдат кредитчиња, еврообврзници, позајмици и слични извори на пара без работа. Затоа и на паторот му одговара бескрајно да се одолговлекува кризава. Цел живот научен на туѓа пара. Од задолжувања ги градеше оние кулиси, гипсани срања, од народни пари си го финансираше пиарот, пропагандата и сега си купува ден по ден слобода, пак со туѓа пара. Зошто конечно не ни ги стаат тие санкции, па да осетат малку и овие идиоти што значи мака за пара.
?
„Предвремените парламентарни избори се одржаа пред четири месеци. Сите анализи покажуваат дека кризата негативно се одразува врз стопанството, забележан е пад на порастот на БДП, зголемен е фискалниот притисок, расте несигурноста и неизвесноста во приватниот сектор, се намалуваат инвестициите, а негативен е и порастот на одобрување на кредитите“, посочи амбасадорката Алтхаузер.
Таа смета дека треба што побрзо да се избере претседател на Собранието, и како што наведе, убедена е дека тоа ќе се случи.
Лошо ни мислеле странците - лошо дека треба да се фати и да се работи, багра неспособна и мрзлива.
Така е бе Ѓорѓија, ама кога ти ќе пишеш дека Бранко дал 150 илјади пасоши на албанците, тогаш ти си оној што се знае.Напротив, јас мислам дека СЈО ќе го земе случајот и ќе се откаже од гонењето.[DOUBLEPOST=1491915949][/DOUBLEPOST]
Ви се восхитувам колку се знаете. Често пати работите се сосема поинакви од она што „знаат сите“. Лесното квалифукување го потврдува аматеризмот со кој се настапува на форумов.
Шала беше постот за Делчево, не туку скокај. Шала беше бидејќи, нит има луге во Делчево, а и тие што се има доста со бугарски пасоши.Има 2 работи, што да видам?[DOUBLEPOST=1491916131][/DOUBLEPOST]
И ти изгледа имаш информации за сé? Љубчо никаде не потврдил дали има БГ државјанство. Иако, мене не ми пречи ако некој има, како што луѓе имаат разни државјанства... секаде каде што има македонци.
што барале младите во стан кај трајко вељаноски ден пред да се убиени.?
Неговата перверзна ќерка после скадалот со голи слики по фб заедно со брат и имат и инцестно видео а овие деца кои се убиени ја дупеле дента нимфоманката и да не излезе бруката јавна се убиени а разговор постои и многу го знаат а убијците се луѓе на мијалков и се разбира договорот на мендух тачи и вељановски а кога немате поим што е причината почекај да се напрсви влада и сјо работи пa ќе слушнеш убаво мотив
куроглав, кажи нешто ново бе мамлаз неписмен. Ко расипана лента си „направи профил“ - па напраив и што? Да прашуваме куроглави чистачи на клозети у дијаспора дали да пишуваме на форум? До кога мислиш да ми ги дуеш за тоа, а?[DOUBLEPOST=1491925407][/DOUBLEPOST]lol... take me to your dealer
Од тоа ли ти пропадна или од цела партиска армија што се напикавте у администрација? Или од кредитите за палми и карузели?Кога 3 години економијата не пропадна кога шарени куртони се фрлаа и фарбаа кај им текне ке издржи уште малку...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Абе до каде бидна војната?Уште чекам ништо нема.Така е бе Ѓорѓија, ама кога ти ќе пишеш дека Бранко дал 150 илјади пасоши на албанците, тогаш ти си оној што се знае.