Абе ајде, искрено и ја сум против било каква платформа албанска, не ги сакам, ниту пак ми се свиѓа нивната политика како према Македонија,а бидејќи сум Србин и према Србија ( Косово), ниту пак имам некои симпатии према нив, ниту пак имам добро мислење за истите, дури неми се допаѓа ни рамковниот договор кој им овозможува да се привелигирани во однос на квалитетни луѓе, на крај краева посакувам да ги нема во моја близина, али тоа мене што неми се свиѓа и што сме јас и ти против за тоа не значи дека тие не се политички фактор во државата и дека истите имаат барања кои треба да се разгледуваат и додека се во рамките на уставот да се почитуваат, ситуацијата треба да ја прифатиме таква, каква што е, ги има, се политички фактор, зависат од нив многу работи, правата кои што им се загарантирани со устав и закон треба да се поштуваат, а ако несакаме да пошутавме уставни и законски норми следи војна, која што верувам дека ниту јас ниту ти, ниту пак тие ја посакуваат.[DOUBLEPOST=1488962698][/DOUBLEPOST]
Дојди можам да ти пофино објаснам, глуп ли си или што е работа, и Зајко и Дуи потврдија дека се договориле за се што е во рамките на уставот.