Во Струга сите македонски знамиња се тргнати!!! Поставени само албански знамиња !!!!

• Креатор на темата Креатор на темата oon
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Си знaе Грујo Албaнски не му е првпaт. Глупoтo вмрoвскo членствo не гo кoментирa тoa, ниту педерските oргии нa Хaлкидики.
Види, за оргиите е по-бенигно. Иако е смешно што се продаваат како демохристијани, како мажишта, ебачишта, а уствари чмаровите им знаат. Не може илче ни со тие исчашени гримаси и со тој кокошкин поглед да сокрие дека се е** у г'з. Продаваат лажни вредности - едноставно не ги практикуваат.

Коалицијата на дпмне со УЧК ја распаѓа државата. Тоа да го сфатат тие тупаци, битушанци...а е многу лесно за сфаќање. Договара паторот контролирана криза во кумановско Диво насеље со 8 мртви и еден куп повредени полицајци, го сценира Смилковско и уште има копуци со кои се пењавиме овде за големите „патриотски дела“ на паторот со фамилијата. Покрај огромниот финансиски криминал, тие г***а, накази ќе мора да одговараат за велепредавство и анти-државни активности.

Види, за оргиите е по-бенигно. Иако е смешно што се продаваат како демохристијани, како мажишта, ебачишта, а уствари чмаровите им знаат. Не може илче ни со тие исчашени гримаси и со тој кокошкин поглед да сокрие дека се е** у г'з. Продаваат лажни вредности - едноставно не ги практикуваат.

Коалицијата на дпмне со УЧК ја распаѓа државата. Тоа да го сфатат тие тупаци, битушанци...а е многу лесно за сфаќање. Договара паторот контролирана криза во кумановско Диво насеље со 8 мртви и еден куп повредени полицајци, го сценира Смилковско и уште има копуци со кои се пењавиме овде за големите „патриотски дела“ на паторот со фамилијата. Покрај огромниот финансиски криминал, тие г***а, накази ќе мора да одговараат за велепредавство и анти-државни активности.

Disi dlaboko kurtone, uste nekolku dena pa ke vidime do kaj sme.

Uck se vo parlament zasto nekoj vo 2001va barase siroka koalcija za da go prezede ministerstvoto za odbrana i posle da ja blokira borbata bas protiv uck. Vo parlament koga vlegoa i koga vmro sakase sa si napravi koalcija so dpa pa uckite se zakanuvaa i placea kaj strancite koj sega i vas ve stitat kutevte ko picki ne ve interesirase togas. Od togas navaka sekoj izbori iznuduvaat nesto zasto i premier i dvojazicnost i gz ke dadete samo sa se vratite na vlast. Ednas nacionalnite interesi ne gi zastitivte. Ovie izbori na kraj ke bide isto, pak ke ima otstapki zasto ne mozat makedonskite partii da se dogovorat deka nema da im se popusta i deka pobednikot ke moze da pravi vlada bez drugiot da se cenka i nudi nesto na sipcite... Ama toa e, tolkav ti e vidikot, za edna upotreba... Kurton

Grupava pogore e vrvot :vozbud::vozbud:
Citam i pisale deka Sasho e direkten naracatel na ubistvata kaj smilkovsko ezero.
Dolu ima komentari kade sto baraat dokazi, i ovie administratorive na grupava pisale : ke bide toa posle pobedata na sdsm, izglasajte sdsm da pobedi pa posle toa SJO ke vi gi dade dokazite.Semejstvata na decata cekaat da padne rezimot, pomognete im .
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Vakvi lazgovci nemam sretnato od vremeto na blogerite koga prodavaa DOJAVI po 50evra :cuc:
Daj mi 50 evra pa ke ti kazam sigurna utakmica.
Bukvalno istiot slucaj,na lazgi sakaat da ispolzuvaat

@MDI Ако може да се нафатам да ти одговорам јас на некои од прашањата на кои го знам одговорот, можеби е малку некултурно од мене што се јавувам непрозван, се извинувам поради тоа.

Зoштo вo прoгрaмaтa нa Вмрo имa прoекти кoи беa ветувaни пред 5-6 гoдини?

Не стигнале да ги исполнат и ветуваат дека ќе ги исполнат во следниот мандат. Сакаш верувај им, сакаш не.

Што има да се договораме, јас мислам едно тој ако мисли друго негов проблем. Конфликт во тој момент му одговараше само на Вмро, контакт со терористи имаат Дуи. Демек случајно е тоа што Ахмети со полно полиција и обезбедување оди во Куманово и му кршат коли.

Конфликт во тој момент не му одговараше на ВМРО, кога има 14 полицајци со скршени глави и агресивни толпи се обидуваат да влезат во влада, се уште се пуштаат „бомби“, почнуваат да доаѓаат емигранти на граница, тој ќе си ги раситнува силите? Имаше во темата за кумановските настани (и еднаш го имам и спомнато тоа) интервју со еден од учесниците за косовски весник или телевизија, значи не е „нарачан“ од било кој од нашите, си рече дека биле охрабрени од демонстрациите пред влада и од тоа што полицијата била зафатена со нив и помалку присутна на други места. Тој е само еден од учесниците, можеби главните или нарачателите знаат нешто друго, но тоа е најдиректно сведоштво до кое можеме да дојдеме.

А на Ахмети му кршат коли затоа што не ги спаси (извади) терористите. Тие му се јавувале, но тоа не значи дека тој ги пратил таму, туку дотогаш тој бил „командант“ за нив и кога се нашле во тесно, очекувале дека ќе им помогне..

Последно уредено:
Ние сме се фатиле за Струга, а еве веќе вејат албански знамиња на митинзите на Сдсм во Скопје, Ѓорче, дури и во Велес, а законот пропишува употреба на албанското знаме само во општини со над 50% албанско население во Македонија. Дали е тоа програмата ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА насекаде да има над 50% Албанци во Велес, Скопје итн.???[DOUBLEPOST=1481017275][/DOUBLEPOST]

Игнорирај ги ваквите, не губи си време. Не знам дали си забележал дека форумов е полн со некои што сонуваат за краља и отаџбину, за големи грко-влахии, за големи бугарии итн.
Човече во Велес знаеш ли веќе колку време се веат албански знамиња.Пред 3-4 месеца во недела пазарен ден во Велес помина џип низ целиот град и вееше албанско знаме чисто заради провокација бидејќи знаат дека во недела врие од народ во градот.Епа10 години е на власт Вмро и пак го дозволува ова а и Илија Димовски ако бил патриот би реагирал.Можеби Кичево и Струга ги продал сдс ама вмро ги продава Велес Охрид Ресен Битола итн.

@MDI Ако може да се нафатам да ти одговорам јас на некои од прашањата на кои го знам одговорот, можеби е малку некултурно од мене што се јавувам непрозван, се извинувам поради тоа.

Не стигнале да ги исполнат и ветуваат дека ќе ги исполнат во следниот мандат. Сакаш верувај им, сакаш не.

Конфликт во тој момент не му одговараше на ВМРО, кога има 14 полицајци со скршени глави и агресивни толпи се обидуваат да влезат во влада, се уште се пуштаат „бомби“, почнуваат да доаѓаат емигранти на граница, тој ќе си ги раситнува силите? Имаше во темата за кумановските настани (и еднаш го имам и спомнато тоа) интервју со еден од учесниците за косовски весник или телевизија, значи не е „нарачан“ од било кој од нашите, си рече дека биле охрабрени од демонстрациите пред влада и од тоа што полицијата била зафатена со нив и помалку присутна на други места. Тој е само еден од учесниците, можеби главните или нарачателите знаат нешто друго, но тоа е најдиректно сведоштво до кое можеме да дојдеме.

А на Ахмети му кршат коли затоа што не ги спаси (извади) терористите. Тие му се јавувале, но тоа не значи дека тој ги пратил таму, туку дотогаш тој бил „командант“ за нив и кога се нашле во тесно, очекувале дека ќе им помогне..
Глупаку, ако за еден проект викаа дека е потребно 2 години, зошто не е завршен? Нели се сликаа со дупката и со почнатите активности? Прост еден.
А за Диво Насеље можам да ти се изнасмеам само на глупавоста што ја имаш.

Море нека има пиздарии им ебам вмровците предавнички, дај да се испотепаме маму им ебам бугарска. 63 пратеници на куров ќе добијат им ебам педерите грчки.
Така е, друже. Редно време е да ги наполниме куртоните со боја, да ги земеме цвеќињата во рака и да им ебеме матер на вмровциве, мамето нивно предавничко!

Grupava pogore e vrvot :vozbud::vozbud:
Citam i pisale deka Sasho e direkten naracatel na ubistvata kaj smilkovsko ezero.
Dolu ima komentari kade sto baraat dokazi, i ovie administratorive na grupava pisale : ke bide toa posle pobedata na sdsm, izglasajte sdsm da pobedi pa posle toa SJO ke vi gi dade dokazite.Semejstvata na decata cekaat da padne rezimot, pomognete im .
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Vakvi lazgovci nemam sretnato od vremeto na blogerite koga prodavaa DOJAVI po 50evra :cuc:
Daj mi 50 evra pa ke ti kazam sigurna utakmica.
Bukvalno istiot slucaj,na lazgi sakaat da ispolzuvaat
Зошто Заев го вика Трајко на дуел?
Така е, друже. Редно време е да ги наполниме куртоните со боја, да ги земеме цвеќињата во рака и да им ебеме матер на вмровциве, мамето нивно предавничко!
Нормално, само место куртони со боја, да земеме молотови и камења, па и оружје ако треба.

Нормално, само место куртони со боја, да земеме молотови и камења, па и оружје ако треба.
Молотови земаат во држави каде што револуционерите се мажи, а не хипстери и фејсбук-поети правени од мочка и шеќер ванилин, кои рушат споменици со чаршафи.

Disi dlaboko kurtone, uste nekolku dena pa ke vidime do kaj sme.

Uck se vo parlament zasto nekoj vo 2001va barase siroka koalcija za da go prezede ministerstvoto za odbrana i posle da ja blokira borbata bas protiv uck. Vo parlament koga vlegoa i koga vmro sakase sa si napravi koalcija so dpa pa uckite se zakanuvaa i placea kaj strancite koj sega i vas ve stitat kutevte ko picki ne ve interesirase togas. Od togas navaka sekoj izbori iznuduvaat nesto zasto i premier i dvojazicnost i gz ke dadete samo sa se vratite na vlast. Ednas nacionalnite interesi ne gi zastitivte. Ovie izbori na kraj ke bide isto, pak ke ima otstapki zasto ne mozat makedonskite partii da se dogovorat deka nema da im se popusta i deka pobednikot ke moze da pravi vlada bez drugiot da se cenka i nudi nesto na sipcite... Ama toa e, tolkav ti e vidikot, za edna upotreba... Kurton
илче ти го стаи греачот на халкидики, а? Стана у 4 сабајле да ми реплицираш, ама се' ми личи дека пишуваш у паузи меѓу две double anal сесии. Не се пали толку.

Глупаку, ако за еден проект викаа дека е потребно 2 години, зошто не е завршен? Нели се сликаа со дупката и со почнатите активности? Прост еден.
А за Диво Насеље можам да ти се изнасмеам само на глупавоста што ја имаш.

Татко ти е глуп што не го издркал. Парите отишле, на пример, за СЈО.

Можеш да се смееш, у ствари само тоа и го можеш со тој памет што го немаш, но можеш ли да приложиш аргументи или барем шпекулација (теоретски) што планирале ВМРО? Кој бил планот, со која цел го „направиле“ тоа? Терористите ќе се распукаат и овие од пред влада ќе се разотидат? Никому ништо? Ќе заборават дека некогаш биле пред влада? Ќе престанат со петардите? А после како ќе ги избркаат терористите кога веќе се утврдени и добро вооружени, опкружени со цивили? Нели, претпоставката е дека тие ги викнале. Или планот бил full blown војна... Поради смрдежите пред влада? Нели е поверојатно (постои можност) да се здружат едните и другите смрдежи (ако не биле од претходно координирани)? А башка што неколку пати повторувате (не знам дали баш ти) дека планирале да има 8 убиени полицајци, уште малку ќе излезе и дека Грујо ги убил. Знам дека ги сметате ВМРО за прости, но барем досега не покажаа дека се самоубијци.

Каков лудак еј. :pos:
Прво го фатиле жив командантот, после викаа го фатиле мртов, значи меѓувреме го убиле. Зошто? За да не каже дека Заев го ангажирал? :pos:
Не да сте глупи, одма по фаците искривени ви се гледа дека сте заостанати.

Не избегнувај одговори. Тоа за убиен/уапсен беше трик прашање од адвокатот до некој понизок полицаец во судница (збунет), направивте цела приказна од тоа. Па и да го убиле, го жалиш? Може го убиле затоа што им убил 8 колеги и ранил 37.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom