Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е нели нема веќе директен пласман?Еј , според мене подобро овој отколку некој дегенерик со трета цицка и брада на неа.
Романката 7мо место, цуцка.Директно у финале се пласират за наредната година.
Е нели нема веќе директен пласман?
Нема веќе така. Затоа се 2 полуфинални вечери. Освен големата петка и домаќинот сите останати мораат преку полуфиналеПојма немам , овие шо пееја вечерва сите ли беа во полуфинални вечери? Не пратев баш , мислев првите 10тина влегуваат директно во финале.
Еј , според мене подобро овој отколку некој дегенерик со трета цицка и брада на неа.
Романката 7мо место, цуцка.Директно у финале се пласират за наредната година.
Овој може и да беше Русин со австралиско знаме да и го покаже задникот на Џамала татарката која победи со политика .газот им го покажа
Ова договорено беше или некоја рандом будала? Поверојатно второто![]()
Можно е. Ама и австралијците се будали мамицата нивнаОвој може и да беше Русин со австралиско знаме да и го покаже задникот на Џамала татарката која победи со политика .[DOUBLEPOST=1494717073][/DOUBLEPOST]
Врска нема ова со срцеви проблеми , демантираа . Се оперирал од КИЛА .![]()
Да се дополнам. Ова не значи дека е местено. Едноставно народот паѓа на такви причи.Реално 95% од победниците мора да бидат контроверзни. Политичка порака, жена со брада, ѓаволи, некој со проблеми.... не викам дека е лоша или не песната али дефинитивно бонус е да имаш нешто такво
Реално останаа уште неколку групи кои останаа:
Некој со аутизам или даунов синдром (имаше некој лани таков лик, а и супер беше), Русија пратија баби завршија второ месот...останува да пробаме со дедовици и тинејџерки комбо некое такво borederline педофилско.
Не ќе е лошо и некој педери да се залапаат на крај на песна. Ете пробавме со бебе и запросување..не иде..
Исто вака како што ми текнува е некоја да се соблече малтене скрос гола ама со добро криење да се цензурира.. сигурно пропуштам и некои други работи со кои што би можеле да победиме![]()