Од кој мобилен телефон до сега сте биле најзадоволни?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Јас од гуд олд Нокиа 6230и. Закон телефонче си го чував како очите.

Засега од сите Panasonic x70 најмногу ми траеше најзадоволен сум од него. Ќе видам сега новиот како ќе се покажи.

Де бе. Јас го имаш уште пред да искочи кај нас. Ништо посебно. Јесда беше фаца кога искочи само поради копчињата и маската. Али што до толку најзадоволен?
Па и телефон што го користев најдолго од сите беше, имаше сигурно над 2 месеци како го имам користено :) едноставно така тоБ ми се покажа, си имаше радивце (за тоа време ниту еден телефон со камера немаше радио), држеше батерија преку 4-5 дена, имаше инфраред - во тоа време сите се палеа на инфраред ама никој незнаеше за што служи а јас си конвертирав мои омилени песни преку Гитар Про 4 во миди и го наполнив телфонот со музика :) и посебниот дизајн, најмал телефон после 7250 со камера а исклучок пред се беше што е наменет за помладите :)

7_samsung_sgh_x150.jpg

extra e iako nema kameri i slicni gluposti super izdrzliv e

od site do sega so gi imav mozda i podobri od nego samo nokia 6230 i

Nokia N-gage e definitivno telefonot sto najveke go sakav i bev najzadovolen od nego. Vo toa vreme telefonot koa go kupiv beshe fantazija... i bashka beshe dosta izdrzliv, duri i go imav izbanjato u bazen i pak raboteshe, go koristev skoro 2 godini i na kraj go izgubiv....... :(:( a i ovoj sea sto go imam prilichno e dobar... SE w810, ama ne moze so NOKIA

Јас до сега сум најзадоволен од нокиа 3310 и 6600 навистина одлицни мобилни.

да, 6630 рулз, скоро никад не се расипуваат. На сервис најчесто ми доагаат или скроз расипани - смачкани или пак само микрофонче/звучниче...

da eve i jas imam nokia 6630 dve godini bez najmal problem da pokaze i jas sum najzadovolen od nego.baterija 5 dena so dusa vadenje u nego:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom