Од кој мобилен телефон до сега сте биле најзадоволни?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Најзадоволен сум од Sony Ericsson T 230 i Nokia 6610.. Јас ги користев по повеќе од 1 година.. потоа нокиата му ја дадов на татко ми тој ја користи, ериксонот си го чувам како резерва :) имам број од космофон на него ставен само во викенд го користам.. Но сакам да кажам многу издржливи телефони.. Не ми се јави никаков проблем ни досдека ги користев јас па нема никаков проблем ни сега..

Најзадоволна сум од Sony Ericsson W810i , а иначе тој мобилен го имам сега и стварно е топ! :helou:

дефинитивно од Nokia 6270 сум најзадоволен и не би го мењал а и дефинитивно само Nokia признавам као мобилен телефон

Од овој сега што го имам - Sony Ericsson - W700

Најзадоволен сум, барем до сега, од сегашниот, поточно ЛГ С 5200. Супер телефонче се надевам уште долго ќе ме служи toeto

Motorola v1050, бог да го прости, година ипол му ја вадев душата ептен крвнички и накрај испушти душа (софтверски, хардверот е негибнат).

Сеа имам Нокиа 3310, близу 8 години е стар, му имам сменето батерија од никелкадмиумска у литиумска (пред 2-3 години) и еве го држи 5-6 дена без проблеми.

Следен телефон ке ми биде или Моторола или Нокија, ама тоа ке почека малце

Моменталниот :) Моторола рокр е 6

ericsson_r380s_semi.jpg
Нај задоволен бев од Ериксон р380с тачскрин
r380s_t

Pa jas sum prezadovolen od nokia 3650 ne znam mozebi deka toj mi e edinstven od nokii ama sepak mislam deka telefonot e zver zatoa sto ima eden kup opcii edinstveno so ne e ok na toj telefon e toa sto e mnogu golem a se ostanato kako i oblikot i izgledot e so stil se razbira i opciite vo nego i softverot

Attachments

• nokia3650.jpg
    nokia3650.jpg
    20,1 KB · Прегледи: 49
Pa jas sum prezadovolen od nokia 3650 ne znam mozebi deka toj mi e edinstven od nokii ama sepak mislam deka telefonot e zver zatoa sto ima eden kup opcii edinstveno so ne e ok na toj telefon e toa sto e mnogu golem a se ostanato kako i oblikot i izgledot e so stil se razbira i opciite vo nego i softverot
порано беше во шема да се имаат мали саати, мали коли, мали мобилни и мали ку*иња, сега во шема е големи коли, големи саати, големи мобилни и големи ку*иња! :pos2:

ти изглеа порано си ја почнал оваа шема а? :)

п.с. да не ме сфати некој погрешно * = Ч

Jas sega imam nokia 6600 no ke ja zadrzam iste 24h.Ja imam 1 godina i telefonot nema maka.Ke go prodadam deka ako cekam uste epten ke mu padne cenata.Ke zemam nokia 6680.Imase bajagio luge sto se falea od nokia 6680.A isto taka sakam da gi pofalam nokiite.Najizdrzlivi se.Imav nokia 3310 pa 6230 pa 6600 pa sega 6680.Utre ke vi pisam kakov e.

порано беше во шема да се имаат мали саати, мали коли, мали мобилни и мали ку*иња, сега во шема е големи коли, големи саати, големи мобилни и големи ку*иња! :pos2:

ти изглеа порано си ја почнал оваа шема а? :)

п.с. да не ме сфати некој погрешно * = Ч

pa so mislis ti koj go pocna toj trend :P:P:P:P

Sony Ericsson W800i, ima se sto mi treba. Kamera 2,0MP, MP3, radio, eksterna memorija so 1 GB karticka, otprilika 9 saati zboruvanje i super izdrzliv( samo da znaete kolku pati mi ima tresnato na zemja.....)

Attachments

• W800i.jpg
    W800i.jpg
    2,8 KB · Прегледи: 35
најзадоволен бев од нокиа 6230 бидејки претрпи многу удари и други незгоди. Но јас сум голем баксуз и сега немам телефон бидејќи Сони
Ериксон К750 загинав а нокиа 6230и расипав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom