Бастер Китон

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување
@Џонтра Волта тебе ти се Френдс смешни така да не си релевантен на тема хумор, излази. :unsure:
shocked.gif

Aj malce fer plej. Niedna tema ne e ekskluzivna, pa da ne smee da se pisuva losi raboti.
Ve procita dzontra, si dal sansa, ne mu se svigalo. Si pisa zaso. Ne preminuvajte licno.
Ja stvarno ne gleam pricina zaso friends da se navredat u muabetov. Totalno nepotrebno. :D

Лично? :eek: Јас го родив Бастер па лично да си сфаќам дека не успеав како родител.

После мислењето каде што дал шанса и културно си објаснил зошто не му се допаѓа без да навреди никој има еден куп оф топици врска што немаат со неговите впечатоци ни со темата.

Бастер и Чаплин заедно на филм... можеби не е толку смешна сценава, али вреди да се одбележи дека овие двајца великани на комедијата заедно се појавуваат на филм, па макар тоа да било во подоцнежните години кога филмовите веќе имале звук :)
Инаку Чаплин и Бастер ги сметале за големи ривали во текот на немите филмови.

П.С. Џонтра, само за јадење гомна те бива, алал ти вера :kajgana:

Лично? :eek: Јас го родив Бастер па лично да си сфаќам дека не успеав како родител.

После мислењето каде што дал шанса и културно си објаснил зошто не му се допаѓа без да навреди никој има еден куп оф топици врска што немаат со неговите впечатоци ни со темата.

Јас во 2016та се смеам на вакво нешто. И солзи ми течат и воспаление на мускули добивам од смеење. И си коментирам во теми каде сме собрани неколку дебили и си се смееме на дебилен хумор. И сега ти, како богот на квалитетната комедија не знам зошто воопшто се понижуваш да отвараш вакви теми и да си прљаш раце да пишуваш за хумор кој сонува да стане како твојот.

Дај не е фер озбилно не ми ја трујте сега темата со глупости. И мене Интер ми е клуб за неандерталци па не доаѓам таму да ви кењам по темата.

ПоДполно си во право. :D

П.С Тоа моето со Ранко Рангелов не е оф-топик пошто Ранко Рангелов важи за еден изузетен комедијант на овие простори, најсмешен човек у историја на Македонија. :icon_lol:

П.П.С Да не се мачите да барате, да, има навреда од мојастрана кон луѓето од 1920та година кои ги нареков неандерталци. Е сеа доколку постои некој тука што потекнува од тоа време и се навредил од моите зборови слободно нека бидам баниран и нека горам во пеколот.

Официјално се повлекувам од оваа тема, нема да ви коментирам само ќе ве посетувам чат-пат да проверам дали сте живи од смеење. хехе :icon_mrgr:

ПоДполно си во право. :D

П.С Тоа моето со Ранко Рангелов не е оф-топик пошто Ранко Рангелов важи за еден изузетен комедијант на овие простори, најсмешен човек у историја на Македонија. :icon_lol:

П.П.С Да не се мачите да барате, да, има навреда од мојастрана кон луѓето од 1920та година кои ги нареков неандерталци. Е сеа доколку постои некој тука што потекнува од тоа време и се навредил од моите зборови слободно нека бидам баниран и нека горам во пеколот.

Официјално се повлекувам од оваа тема, нема да ви коментирам само ќе ве посетувам чат-пат да проверам дали сте живи од смеење. хехе :icon_mrgr:
Ok!
giphy.gif

Позз

Последно уредено:
вториот гиф е епилог од епска бркотница :D
Да бе, сам по себе и не е многу смешен гифот, ама после таква бркотница другари станаа :pos: А другар му логика - боље лечи, него спречи, се изнакупува од аптеката додека траеше бркотницата :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom