Џ
Џонтра Волта
Гостин
@Џонтра Волта тебе ти се Френдс смешни така да не си релевантен на тема хумор, излази.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Џонтра Волта тебе ти се Френдс смешни така да не си релевантен на тема хумор, излази.![]()
Лично?Јас го родив Бастер па лично да си сфаќам дека не успеав како родител.
После мислењето каде што дал шанса и културно си објаснил зошто не му се допаѓа без да навреди никој има еден куп оф топици врска што немаат со неговите впечатоци ни со темата.
Јас во 2016та се смеам на вакво нешто. И солзи ми течат и воспаление на мускули добивам од смеење. И си коментирам во теми каде сме собрани неколку дебили и си се смееме на дебилен хумор. И сега ти, како богот на квалитетната комедија не знам зошто воопшто се понижуваш да отвараш вакви теми и да си прљаш раце да пишуваш за хумор кој сонува да стане како твојот.
Дај не е фер озбилно не ми ја трујте сега темата со глупости. И мене Интер ми е клуб за неандерталци па не доаѓам таму да ви кењам по темата.
Ok!ПоДполно си во право.
П.С Тоа моето со Ранко Рангелов не е оф-топик пошто Ранко Рангелов важи за еден изузетен комедијант на овие простори, најсмешен човек у историја на Македонија.
П.П.С Да не се мачите да барате, да, има навреда од мојастрана кон луѓето од 1920та година кои ги нареков неандерталци. Е сеа доколку постои некој тука што потекнува од тоа време и се навредил од моите зборови слободно нека бидам баниран и нека горам во пеколот.
Официјално се повлекувам од оваа тема, нема да ви коментирам само ќе ве посетувам чат-пат да проверам дали сте живи од смеење. хехе![]()
вториот гиф е епилог од епска бркотница
Да бе, сам по себе и не е многу смешен гифот, ама после таква бркотница другари станаавториот гиф е епилог од епска бркотница![]()