Кој филм најмногу сте го гледале

• Креатор на темата Креатор на темата Tutkar
  • Време на започнување Време на започнување
Сериалот Ханибал а посебно "Hannibal Rising" нај малку 50 пати !!

Lord of the Rings, Mr.Bones и American Pie, над 10тина пати сите.

1.Глупав и поглупав-поим немам колку пати го имам гледано и пак можам да го гледам без проблем и да се смеам:tv:
2.Гладијатор-ремек дело околу 5-6 пати
Ама дечки со овие лудница бројки не можам да се носам.50 пати!!!!!

Планирам да го гледам Silence of the lambs добар е?

Definitivno Otkacenata rusokosa so Alissia Silverstone, i pak bi go gledala, nikad ne mi e dosaden.

точно филмот се вика без поим(оригинално:Clueless) и мене ми е омилен филм и го имам гледано милон пати на тв и на пц го имам и го глеадам барем еднас месецно:) зараза незз ама секогаш кога го гледам поинтересен и поинтересен ми е:)

Глуп и поглуп..исто мн пати гледан...и рециси сите со Адам сендлер..едноставно неможам да се доизнасмеам со него:)

А ако збориме и за серии зашто ја иам гледано милијарда пати ама баш и без претерување Вил и Грејс..ОПСЕСИЈА!!!:)

Терминатор 3 - преку 15 пати
Мумија, исто преку 15 пати
Исчезни за 60 секунди - повеќе од 10 пати
Национално богатство - исто

Никогаш не ми е интересно да гледам филмови повеќе од 3-4 пати. Најмногу сум го гледала "10 things I hate about you" зашо секој втор месец на А1 го даваат :D

точно филмот се вика без поим(оригинално:Clueless) и мене ми е омилен филм и го имам гледано милон пати на тв и на пц го имам и го глеадам барем еднас месецно:) зараза незз ама секогаш кога го гледам поинтересен и поинтересен ми е:)

facepalm.jpg

Не само што не ја сфаќам потребата од гледање ист филм повеќе од 5 пати, туку не ја сфаќам ни потребата од кажување нереално голема бројка како темава да е „Колкав ви е“. Или тоа, или пола форум има сериозни OCD проблеми.

Онтопик искупување:
Fight Club - 5
Revolver - 4
Snatch и Lock, Stock and Two Smoking Barrels по 3 пати, се друго по еднаш или два пати.

Два филма ги имам гледано повеќе од 2-3 пати:

Професионалац (Душан Ковачевиќ)- преку 10 пати... ги знам сите реплики на памет :)
Шиндлерова Листа- 5-6 пати... Едноставно понекогаш ми доаѓа да го пуштам и срцето да ми трепери како виолинска жица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom