ATV - пораки за добра ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата realmusic
  • Време на започнување Време на започнување
Што бара темава тука?:pos:
Упс, realmusic и се` е можно со местото на темите.

Ја префрлам во Филм и ТВ.
Продолжете си.

bre toa e ziva dosada! ne znam kako mozat da si fatat zenska preku sms poraka koja ne ja videle!! a be neka si izleze u grad ili u park i ke kari nesto barem so svoi oci ke go vidi:)

Моја колекција на омилени пораки од АТВ.

slika 1.JPG

slika 2a.jpg

slika 3a.jpg

slika 4.JPG

slika 5a.jpg

* Продолжува во наредниот пост, 5 фајлови е максимум.

slika 6a.jpg

lv131.JPG

Кул емисија, ја пратам колку што можам редовно.

Кај е ова бе, никоаш неам глеано?

Кај е ова бе, никоаш неам глеано?

Не ти ни треба ,Скопска Циганска телевизија лаже прост народ на емисија во која им вика гатачи , шатро доктотрки, и психијатриsd
им ги крадат парите на пораки и на повици на крај овие се позбунети него претходноsd

:pos: Се згазив од смеење,абе дебилизам насекаде,а најдобри се овие од Амазон праќаат порака во стилот...две запалени студентки од внатрешноста со бујни гради бараат вистинки маж што ќе ги изгаси...одма после тоа имаш 50 мобилни од запалени фацки

Princ alal da ti e za slikite si me puknal od smeenje imas castenje od mene za ova pozdrav:)

Ние битно:pos2::pos2::pos2:

Леејј прв пат гледам ова зар и ова имаа леле кај отиде светов:pos2::pos2:

Очај што е чудно тука? Очајот пишува комедии и будалштини АТВ е надеж а таа умира последна.

Мy all time favorite- Геј бара лезбејка поради брак од интерес.:pos2:
Можам да ја замислам свадбата, првата брачна ноќ или медениот месец.

Леле ова не сум го кажал...
Санела поздравља Муарем од Топанско поље со песната....после десетина пораки иде нова....
Ко поздравља Муарем пита његова супруга :pos: :pos: :pos:

што се случува со мојата жена кога ќе ја прашам што и е ми вели подобро не ме прашувај,што се случува Бране :pos: :pos: :pos:
дали гостинката препорачува освен лекови и други средства како на пример марихуаната и други чаеви :pos: :pos: :pos:
леле ќе умарам од смеење еј дали е можно ова :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom