bre toa e ziva dosada! ne znam kako mozat da si fatat zenska preku sms poraka koja ne ja videle!! a be neka si izleze u grad ili u park i ke kari nesto barem so svoi oci ke go vidi
Не ти ни треба ,Скопска Циганска телевизија лаже прост народ на емисија во која им вика гатачи , шатро доктотрки, и психијатриsd
им ги крадат парите на пораки и на повици на крај овие се позбунети него претходноsd
Се згазив од смеење,абе дебилизам насекаде,а најдобри се овие од Амазон праќаат порака во стилот...две запалени студентки од внатрешноста со бујни гради бараат вистинки маж што ќе ги изгаси...одма после тоа имаш 50 мобилни од запалени фацки
Леле ова не сум го кажал...
Санела поздравља Муарем од Топанско поље со песната....после десетина пораки иде нова....
Ко поздравља Муарем пита његова супруга
што се случува со мојата жена кога ќе ја прашам што и е ми вели подобро не ме прашувај,што се случува Бране
дали гостинката препорачува освен лекови и други средства како на пример марихуаната и други чаеви
леле ќе умарам од смеење еј дали е можно ова
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.