Атлетика, Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Болт истрча 9.80 и нешто со заебавање у последните петнаесетина метри. Ако тргне исто и во финалето ништо чудно да падне рекордот.
Нема шанси, далеку е од тоа време, јес да пак забави на крај, ама цели 20 стотинки се уште тоа, ја нема таа форма веќе...јас мислам во граница од 9.69-9.73 ќе истрча (освен ако не изненади Гетлин и конечно да си го отргне комплексот од Болт).

Нема шанси, далеку е од тоа време, јес да пак забави на крај, ама цели 20 стотинки се уште тоа, ја нема таа форма веќе...јас мислам во граница од 9.69-9.73 ќе истрча (освен ако не изненади Гетлин и конечно да си го отргне комплексот од Болт).
Не го потценувај никогаш братот, секогаш може да истрча бесно. Нијанси се, да се погоди да тргне баш совршено, плус ветер у грб (ако има де), се е можно. Каков Гетлин брате, ќе го издува Болт како мало дете.

Испод 9.70 би требало да оди. 9.65 некаде. За рекорд не ми се верува. Тогаш му беше мајката да го сруши и да постави нови граници ама јбг

Ова со ждрепка кој во која патека да трча е многу ретардирано. Се знаеше порано, во финале според времето се редеа, најјаките во средина, исто како пливањето.

Како од Рипакова, на Тони 5 пати досеа му се прочита Рибарикова да ми е, да објасни некој...

Последно уредено:
Која глупост е ова одма да суспендираат со црвен картон при неправилен старт. Се знаеше прва грешка беше опомена тек после суспензија. Така и Болт го јадеше еднаш на СП, глупости. :tapp:

Го ебе стартот Болт, тука губи доста време откако изеде дисквалификација на СП се плаши да тргнува со пуцњот...кога би имало опомена прво пред дисквалификација гарант би ишол до 9.45...

А и он вака ради висината највише забрзува од 20-70м...стартот никад не му е бил јака страна.

Вико меѓу Гетлин и Болт ќе трча, лапа бронза а ништо чудно да го одвеат до златото. :D

Cp3EaLMUMAAh414.jpg:large

Нашата Параскева за сега слабо :D

Од каде искочи ти дете? Браво

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom