Олимпијадата на ТВ, Рио 2016

Ѓоковиќ - Дел Потро, секоја нормална телевизиска куќа го пренесува, нашиве пренесуваат некоја црна одбојка наспроти најквалитетниот тениски меч од првото коло во Рио.
Русија-Куба е црна одбојка за тебе?
И тенис не е за пренесување, може да заглават со саати и цела телевизиска шема да ја поремети.

Русија-Куба е црна одбојка за тебе?
И тенис не е за пренесување, може да заглават со саати и цела телевизиска шема да ја поремети.
Не ги пратам, океј се ваљда, но анкетирај одреден број на гледачи ќе ти кажат што е црно што е бело.
За другиот дел од муабетот си во право дека може да е проблематично за пренос поради одолговлекување.

Ноќна сесија: изглеав финале дигање тегови Северна Кореја не лапна злато за малку, Кошарка жени драматичен финиш Франција-Белорусија поен по истекот на времето, хокеј на трева Австралија-Шпанија изненадија Шпанците и сеа се селиме на МРТ HD со Драгче и Тони на пливање финалиња.
Како да не ја сакаш олимпијадата :D

dajte nekoj salam lin kade sto mozam da gleam i poslabi sportovi.Mi skurci od amaterive od mtv,idioti ne videni.Olimpijada ima tie samo kosharka i futbal davaat da gi ebam vo gaz nekadarni stvorenja.Vcera mi davaat rusija - cuba odbojka,mec vo koj sto koeficientot za rusija e 1.01 ili vo prevod,pobednikot poznat uste pred pocetok.

Plivackiot del od vcera, kaj moze da go najdam? Na BBC kaj so gledate go ima li ?

Му дава на некој на BBC каналите да ги гледа со Hola? Или има некое друго програмче?

Одбојкава строго на Калински да му се даде да коментира.

тука има линкови и тв станици од сите други земји што пренесуваат, како резерва...

Италијанциве изгледа буквално се' даваат

Последно уредено од модератор:
МРТ може да го пренесува и рагби севен турнирот, за потполнување на празните термини, 2х7 минути се игра, за еден саат два натпревари може да пренесуваат. Денеска ХРТ пренесуваа В.Британија - Кенија и Јапонија - Нов Зеланд.
Ама тоа е, мора да глеаме кошарка жени и спортови кои ги гледаме низ цела година.

МРТ може да го пренесува и рагби севен турнирот, за потполнување на празните термини, 2х7 минути се игра, за еден саат два натпревари може да пренесуваат. Денеска ХРТ пренесуваа В.Британија - Кенија и Јапонија - Нов Зеланд.
Ама тоа е, мора да глеаме кошарка жени и спортови кои ги гледаме низ цела година.
Не ве разбирам до толку екстремни барања кога имате. Егзотичен спорт да, ама рагби севен кој ќе гледа жити се? Кошарка женски не гледаш секој ден, да не речам никогаш немало по нашиве телевизии, ете ти шанса да гледаш. Ако сакаш рагби, крикет или други спортови кои се тотално непознати за публиката на овие простори, имаш резервни опции ко ХРТ и стримови.

Не ве разбирам до толку екстремни барања кога имате. Егзотичен спорт да, ама рагби севен кој ќе гледа жити се? Кошарка женски не гледаш секој ден, да не речам никогаш немало по нашиве телевизии, ете ти шанса да гледаш. Ако сакаш рагби, крикет или други спортови кои се тотално непознати за публиката на овие простори, имаш резервни опции ко ХРТ и стримови.
Реков може, не дека ја би сакал, динамичен е спортот и се на се еден меч завршува за највеќе половина час што би се вклопил во програмска шема.
Кошарка жени е на ниво исто како да даваат Фиџи - Намибија фудбал мажи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom