Official Fantasy Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти треба јака клупа, секако може по 3 трансфери да правиш за секое коло. Инаку овој Јунг мислам дека нема да биде стартер.
А Конате? Или некој стартер до 8-9м цена? Да продадам еден од Јунг и Конате, да земам некој за минимум и да ми останат 8-9м. :D

А Конате? Или некој стартер до 8-9м цена? Да продадам еден од Јунг и Конате, да земам некој за минимум и да ми останат 8-9м. :D

Па и Конате нема да биде редовен стартер, предност имаат Компер, Орбан и Упамекано. Еве Упемакено ти е 9 мил. али нема секој натпревар да биде стартер сигурно, особено кога почнат и ЛШ да играат ќе ротираат често. Десниот бек од Келн, Клунтер исто вреди 9 мил, Рекик од Херта. Алборноз од Хановер. Кемф од Фрајбург, но мислам повреден е. Тие би требало да бидат стартери. Павард од Штутгарт 6 мил чини. Сепак се менуваат многу работите. тренерите при подготовките даваат шанси на секого па пред почетокот на новата сезона се одлучуваат на кој највеќе ќе сметаат.

Aj4-n3qU

Си ја владеам лигава [emoji41][emoji23]

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Ако сака да игра некој официјално фантази Бундеслига еве линк https://fantasy.bundesliga.com/ па и нека се каже ако некој игра и си направи тим

Поразлично фантази од што сме навикнати пошо на тоа официјално фантази Бундес можете да добиете добри поени и од дефензив и централ мидфилдери како и централни дефанзивци. Еве линк https://fantasy.bundesliga.com/page/scoring_rules за какви и за што се добиваат поени играчите.

Влезен сум во лигава, напраив тим без да имам огормно познавање на лигава и не го ни чепкам тимот до крај на сезона ваљда...ај да видиме кај ќе завршам :D

Обновете ја лигата, обновете си ги тимовите :) На прв поглед не очекува потешка сезона од минатата.

Обновете ја лигата, обновете си ги тимовите :) На прв поглед не очекува потешка сезона од минатата.

Нема за жал заинтересирани за ова фантази така само јас и ти ќе си бидеме

Ќе има оваа година македонска FBL?

Кодот/пасвордот за да влезеш во Кајгана лигата е kajganafantasy
Само јас и Дани сме активни од тука на фантазито, но може и друг некој ќе се приклучи.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom