Official Fantasy Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Добро многу ме занима како имате по 150 бода до сеа напраено жити се?? :D

@Uli Hoeneß ?

Ajде ок Милер го имаш земено вчера три асистенции имаше,ја се заебав Гомез го стаив али па затоа Рибери го иам вчера гол дае..

Такада не ми е јасно од кај толку бодови имате собрано...:eek::D

Добро многу ме занима како имате по 150 бода до сеа напраено жити се?? :D

@Uli Hoeneß ?

Ajде ок Милер го имаш земено вчера три асистенции имаше,ја се заебав Гомез го стаив али па затоа Рибери го иам вчера гол дае..

Такада не ми е јасно од кај толку бодови имате собрано...:eek::D

proxy.jpg

Лева капитен (48 поени), Обамејанг (15), Милер (17), Рибери (13), Дидави (8), Зубер (утре), Ширле (15), Алаба (5), Сократис (9) и Ноер (10), а Рауш не играше денеска за Келн.

Јас имам 140, а некој друг е прв со 159 поени.

Гинтер и Виериња по 0 поени....заборавив да проверам кој како што ќе игра, иначе задоволен сум 4то место во Кајгана Лига после прво коло

Губиш бодови ако напраиш трансфер сеа? Знам дека 3 се можни али не сфатив дали се губат бодови...

Губиш бодови ако напраиш трансфер сеа? Знам дека 3 се можни али не сфатив дали се губат бодови...

Сигурно дека се губат бодови. Е сега дали -2 или -4 поени со секој направен плус трансфер не знам, но баш доволни ти се по 3 трансфери. Кај останатите фантази лиги како за ПЛ и ЛШ по еден трансфер ти е дозволен за секое коло.

Паметно ти е да почекаш до четврток/петок па тогаш да направиш трансфери зашто се играат и утре и во вторник квалификации за СП па знаеш и ти дека се повредуваат играчи.

Сигурно дека се губат бодови. Е сега дали -2 или -4 поени со секој направен плус трансфер не знам, но баш доволни ти се по 3 трансфери. Кај останатите фантази лиги како за ПЛ и ЛШ по еден трансфер ти е дозволен за секое коло.

Паметно ти е да почекаш до четврток/петок па тогаш да направиш трансфери зашто се играат и утре и во вторник квалификации за СП па знаеш и ти дека се повредуваат играчи.

Не ти зимаат бодови,три измени напраив...:aplauz:

Абе сеа видов прв сум во лигава...а немам пипнато ништо од почеток

Ќе ја играте бе официјалната фантази Бундеслига да правам лига или јок?

Пуштена е јас направив тим кој сигурно ќе го променам до стартот на Бундес на 18-ти август.

Еве линк на англиски https://fantasy.bundesliga.com/ па ако не има барем 5-6 души да напраам Кајгана лига

Еве ви линк за бодажата кој го интересира бидејќи е поразлична од фантази ПЛ и ЛШ https://fantasy.bundesliga.com/page/scoring_rules

Ќе играме... или барем ти и Дани ќе играте а пар луѓе ќе напраат акаунт и ќе заборават :D

Ја лани така направив..

Може негде да се види колку поени лани сум имал? Знам за ЕПЛ може

Ќе играме... или барем ти и Дани ќе играте а пар луѓе ќе напраат акаунт и ќе заборават :D

Ја лани така направив..

Може негде да се види колку поени лани сум имал? Знам за ЕПЛ може

Логирај се и ќе видиш. Гледам стои Кајгана лигата ланска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom