Теорија на Шуплива VS Рамна Земја

• Креатор на темата Креатор на темата Мацото
  • Време на започнување Време на започнување
Нека се врзе за ракетата да се спасиме од него.

Госпо само чека погоден момент да го спаси светот од бедата. То не е дурбин, то е е неговата света базука, а времето е блиску.
:bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:

Ми изгледаш како учен човек, кој ги разбира светите книги. Молам за одговор! Според погорниот цитат, дали Исус Христос (тхе реасон фор тхе сеасонс) е само проектил од божјата света базука и каде нишанел тогаш Господ?;):)

:bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:

Ми изгледаш како учен човек, кој ги разбира светите книги. Молам за одговор! Според погорниот цитат, дали Исус Христос (тхе реасон фор тхе сеасонс) е само проектил од божјата света базука и каде нишанел тогаш Господ?;):)

Не. Исус бил тоа што бил. Базуката е само орудие кое служи за опомена и за скратување на маките.
Според некои неофицијални извори блиски до небото, Исус требало да се роди во Македонија, но настанала мала забуна од техничка и бирократска природа (не сите ангели се писмени и географски информирани) и заглавил кај Евреите по што бил распнат на крст.

Не знам дали да отворам нова тема, но мора да ја спомнам теоријата на земја што се шири (the expanding Earth theory), бидејки одлично се вклопува со теоријата на шуплива Земја. Ако сакате да дознаете повеќе за оваа теорија, еве:

Интересни, кратки, информативни видеа.
[DOUBLEPOST=1529219687][/DOUBLEPOST]Одлично мултилевел дисклоужр видео, да ви ја долови ситуацијата во која се наоѓа светот.;)
Видеово заслужува коментари. Се надевам дека ќе коментирате мудро.

Последно уредено:
36918952_2181597738791007_8047880479107448832_n.jpg

Купувајте ја робата од друго место, оваа очигледно е прскана и ви прави лоши филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom