И официјално: ГИЖО СЕ ПРОПИ:)

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Пааа Марина, работава беше во тоа што Гижо, минатиот собир после футбал испи малку повеќе алкохол отколку што имаше планирано, и му се слоши, и спиеше на клупа.
Мада работата беше во тоа што (не знам кој седеше до него) му правеа интерсен муабет, и му сипуваа у чашата постојано по нешто.

Сликите се од него, не барафме глумци да го глумат, не е толку популарен, барем не до денес.

Tonchie напиша:
Мада работата беше во тоа што (не знам кој седеше до него) му правеа интерсен муабет, и му сипуваа у чашата постојано по нешто.

jas sedev do nego...ama on si sipese...........:pos: :pos: :pos:

ахахахаха то било нешо шо морат да се видит...:))

Mesaja напиша:
Иначе ја знам шо праел, ама најубаво он нека каже со свои зборови......
Ееее...Баш ме интересира што сум правел......
Да не сум се фрлил во дунав....
Или пак можеби сум се шетал по књаз милосавлевич облечен у пижами со мајмунчиња на розеви моторчиња и стоп знаци.....
Или можеби сум го активирал пп апаратот у сред хотел......

Acid напиша:
Доказ #1

gizo1.jpg

Доказ #2
gizo2.jpg
Ах, ова беа времиња. :vozbud::pos2:
Го пропивме Гижо, ама и добро го истрениравме. Сега, не верувам дека би дозволил од 2 пива да се најде во ваква ситуација! :-)

И... Ви текнува на белото фрижидерче на Лу? :pos:

Темава од 1903та :pos:

Што те реметеле на времето бе колега...

Иначе Есид, во заблуда си, уште не е навежбан. :pos: Се сеќавам на последната журка на Бушав во Манкис кога тврдеше дека го фатило од третина литро шприцер... (ќе ме убие за ова) :pos::pos:

Ти одозгора мене, не се сеќавам на тоа што сум го кажал, што незначи и дека можеби не е точно :))))

зашто бе пак ја отклучивте темава? :pos:

PSYtisfaction напиша:
Темава од 1903та :pos:

Што те реметеле на времето бе колега...

Иначе Есид, во заблуда си, уште не е навежбан. :pos: Се сеќавам на последната журка на Бушав во Манкис кога тврдеше дека го фатило од третина литро шприцер... (ќе ме убие за ова):pos: :pos:

Олд-скул тема :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom