Зошто повеќе луѓе стануваат атеисти?

• Креатор на темата Креатор на темата hypoterrian
  • Време на започнување Време на започнување
Пуцаат, е не ќе паднат на твоето ниво дека Земјата е плоча која ја држат бикови и желки!

Кој вели така? Баба ти со две години школо, од кои втората е повторување на првата?...:pos:

Туку, дај посочи ми име и презиме од барем еден Богослов, кој барем еднаш напишал дека Земјава е плоча, носена од било која животинка, оти во спротивно ќе испадне дека лажеш и тоа дебело... :sneaky:

Кој вели така? Баба ти со две години школо, од кои втората е повторување на првата?...:pos:

Туку, дај посочи ми име и презиме од барем еден Богослов, кој барем еднаш напишал дека Земјава е плоча, носена од било која животинка, оти во спротивно ќе испадне дека лажеш и тоа дебело... :sneaky:

MIKI1 да ти го знаев името и презимето статија на блог ќе напишев за тебе и за твоите тврдења дека Земјата е рамна плоча, дека Исус одел по вода и кога остануваш без аргумент се факаш за едно зборче од цел текст и го цитираш. Дека мразеш педери, а педери мегу тебе еден куп, така не се крие педерлак MIKI1. Земјата е округла, но сепак на секое коше се пукаат луге, меѓу кој и маж со маж, мегу кој бил и БОГОУГОДНИКОТ Серафим Роуз! :)

Ej nemoj protiv svoite taka ....tie se edistvenite so ti veruvaat! Od niv leb jadis!

Суб,
еве за тебе едно полесно прашање: колку е кило „мелено„ за праење прескајци?...:)

Curious...неможе да си атеист ако си крстен. Верата не е заебанција некоја па да се премислуваме.
Уствари можда си во право... има историјата запишано и луге што ја менувале верата по потреба и тоа повеке пати. Што знам...има секакви луге и имаат право на свој избор апсолутно.
Јас бев крстен пред три години а следната година одлучив дека се тоа беше бул сит. Нема врска дали си крстен или не. Ако одлучис дека нема Бог тогаш нема ефект тоа што си крстен.

MIKI1 да ти го знаев името и презимето статија на блог ќе напишев за тебе и за твоите тврдења дека Земјата е рамна плоча, дека Исус одел по вода и кога остануваш без аргумент се факаш за едно зборче од цел текст и го цитираш. Дека мразеш педери, а педери мегу тебе еден куп, така не се крие педерлак MIKI1. Земјата е округла, но сепак на секое коше се пукаат луге, меѓу кој и маж со маж, мегу кој бил и БОГОУГОДНИКОТ Серафим Роуз! :)

Бла-бла-бла-бла-бла...
А пак нејќеш да ми кажеш кој од Светите Оци вели дека Земјава е плоча? Не знаеш, а?....:pos:

Ееееее, лажго мој неук; ќе пораснеш ти, ај....

Суб,
еве за тебе едно полесно прашање: колку е кило „мелено„ за праење прескајци?...:)
Neznam ali zejti`non so go sobirate e min 75 denara. Hulahopkite dokolenki i krpite beli variraat u cena!

Бла-бла-бла-бла-бла...
А пак нејќеш да ми кажеш кој од Светите Оци вели дека Земјава е плоча? Не знаеш, а?....:pos:

Ееееее, лажго мој неук; ќе пораснеш ти, ај....

Доволно ми е нивните следбеници да го тврдат истото за да знам како со какви глупости се калени во својата вера!

Ако одлучис дека нема Бог тогаш нема ефект тоа што си крстен.

А како „одлучи„ дека нема Бог? По принципот „...Миле, ми текна...„?....:pos:

За светите отци знам дека се лицемерни курви и педери! Сакале да се онадуат додека се живи и здрави, кога се болни и немоќни онда прочка!

Гледам дека конверзацијава оди во погрешна насока. За жал како и многу други на форумов.
Тоа што ке го кажам е следното. Не значи дека ако мислењата не ни се исти по одредена тема дека и на друга нема да се сложиме.
Јас сум роден, крстен и причестен Христијанин православен и како таков и ке си пoминам.
Со должна почит безбожници, не очекувајте дека атеизмот ке надвладее.
Христијанството е присутно предолго, го победи дури и комунизмот.:icon_lol:
Ти си роден атеист. Во ништо не си верувал додека твоите ти кажале дека постои некој дедо у небото.

А како одлучи дека има бок? Го виде? Тој ти кажува да трескаш глупости и мешаш баби и жаби. Лечи си ја импотенцијата на друго место! Не можеш тука, смешен си!

Neznam ali zejti`non so go sobirate e min 75 denara. Hulahopkite dokolenki i krpite beli variraat u cena!

Ти благорам за исцрпниот одговор...
За светите отци знам дека се лицемерни курви и педери! Сакале да се онадуат додека се живи и здрави, кога се болни и немоќни онда прочка!

Пријавен си...

Па прво длабоки се замислив ако постои Бог зошто се дозволил во светов да се случи. Потоа дознав колку е злобна религијата во која сум верувал и малце бев во заблуда. Потоа цела година си истражував за мојата религија и еволуција и некои делови од хемијата и така станав атеист. А твојата приказна? На 5год. тато те зема у црква и оп Господ постои?

Како и секогаш, тролски! Трол! Тролач! Отпадник и дискриминиран трол на кој не му останало ништо освен да продолжи да трола помеѓу луге кои сакаат сериозна дискусија! Невиден трол на Земјата! Ти благодарам што ми даде престава што значи да бидеш дел од МПЦ![DOUBLEPOST=1466192059][/DOUBLEPOST]
Ти благорам за исцрпниот одговор...[DOUBLEPOST=1466191918][/DOUBLEPOST]

Пријавен си...

Јас ти кажувам факт тролче едно за твоите светии! Дека се КУРВИ и ХОМОСЕКСУАЛЦИ, а ти истите ги негираш во општеството! Пријавен сум јас одамна, само не во МПЦ! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom