Девојки, немате "муда" да го погледнете!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Abe mislite deka ke se javi pak ovoj specijalecov? jas mislam deka nema ama sepak si se nadevam deka ke se zaebe uste ednas pa ke napise nekoja mudrost od kamasutrata koja e ocigledno negovo delo!!

абе темава била ЗАКОН бе...не свака му част на тој што ги тера девојките да свршаваат со посебна техника мора да се удружиме со него:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: ЗНАЧИ ТЕ МООООООЛАМ ДА МИ ЈА ПОЗАМИШ ФАЦАТА барем на 15тина минути и влегуев у студентски дом да напраам потоп

Свршаваат само што ќе ме погледнат напиша:
Тоа што сум хомосексуалец не ме прави малоумен, ок?
Или обратно. Тоа што си малоумен, нема никаква врска со твојата хомосексуалност. Малоумноста не е поврзана со сексуалната ориентација, барем досега научниците немаат најдено поврзаност меѓу нив. Од ова би дошле до заклучок, дека каква и да е твојата ориентација, малоумноста не е пролазна.

обобобо леле толкав лепотан постоел ? блазе женска со него на секој поглет оргазам

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
ме изнасмеавте бе
ц ц ц што ти прави љубомора, всушност ејсид и гарфилд му се љубоморни на ова бистро,надарено и сексипилно момче и затоа вака се однесуваат :wink:
p.s само додека ја читав темава свршив 15тина пати а тек да го видам во живо:vozbud::pos2::zver:

Напишано од Свршаваат само што ќе ме погледнат
НЕ ме дупиш ако мислиш дека ме дупиш бе ФАЦО!!!
Која филозофија ја тера еј...дури и мене ме збуни,а имам петка!:(

ништо жеснки останавме денеска суви.......... ни го нема фраерот да ни помогне да дојдеме до нирвана...........ке почнам да плачам уште малку ако не се појави............цел ден го мислам............

Не ви треба фацата пред вас за оргазмирање ало! Обидете се, сигурно останала длабоко врежана во вашите сеќавања и уживајте. Незаборавно е и така.

Иначе, бидејќи го нема членов да се уклучи, да претпоставам која е причината.
Ако читаш, логирај се со новиот јузер (Свршаваат само што ќе ме погледнат) и стариот пасворд.
Можеби се обидува да стигне до форумов со јузер Coridors.
:icon_lol:
Ама и Гарфилд го нема денес, нешто се има случено.

Не е фер со ваков јузер ако не станеш активен член на форумов...

Daj ovozmozete mu gi site uslovi za da se vrati pod ''ustavno ime'' ajde mi fali denes sturo mi e bez nego

TpH_Bo_OkO напиша:
Не е фер со ваков јузер ако не станеш активен член на форумов...
Трн ќе пукнеш од мака што не присиствуаше на масвните мултипли оргазми што ги предизвика овој член вчера вечер со својата појава. Па тоа беше животно искуство, женскиве уште неможат да се соземат, сеуште пијат вода со шеќер.

Абе, јебово ојде на друг форум да ги запали девојките изглеа :kesa:

Ostanav suva deneska. Go nema :):)

на почетокот:НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
после 3 минути:со девојка ми ја читавме темава сеа и ВЕЌЕ СВРШИ 7 пати! ПА ЧОВЕЧЕ ОСТАЈ НЕШТО И ЗА МЕНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
после 5 минути:не ми се веруеееее ЌЕ МИ РАСКИНЕЛАААА, ВО ПРИПОР БИЛ "ВИСТИНСКИОТ" НЕЈЗИН!
после 10 минути:фак.. раскинавме! ми ја превзема со неколку поста... браво!:zver: респекат...
:smeshko: :smeshko: :smeshko: :smeshko: :smeshko: :smeshko: :smeshko:
осеќам ќе патат форуџијките! сочувство за вас... суша завладеа, нова ера...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom