Девојки, немате "муда" да го погледнете!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Серпицио не ми го мешај што ти го нема Гарфилдче па одма плачеш одма бараш подршка како девојче некое ЕЈ ГАЈТАН еден ХЕХЕХЕЕ. Сеа ќе те викам девојчето што сакаше да носи гајтан веѓи.

Coridors напиша:
Добро бе ретардиран не уствари Мануел ЕХЕХЕХЕХЕ те видов на слика на форумов и можам да ти кажам само дека многу добро ти стојат гајтаните на чело мислам на вегите во форма на орел хихихихи не бе не мислев на пијавиците знаеш де Левис Фраер од Припор. Грд си бе повраќаницо една не вредиш за гомно на таква фаца не би ркнал БЕ ГАЈТАН ЕДЕН!!! АЈДЕ ИЗБРИШИ ГО ПОСТО ЗАШТО СИ ПИЧЕ И СНОБЧЕ МРСУЛКО! ХЕХЕХЕХЕ ајде викај сеа дома МАМО МАМО МАМООО
WOW!!!

Ејсид, време е за пензија. Месијата пристигна. А јас ќе менам аватар на човек набоден на кол, од жал...

Браво Коридорс, закон си. Нека постои.

Едит: Готово е... Јас сум готов... Агонија.... Браво Коридорс Браво!!!!!!!!!!!

Ох мамата Форчн .. јас уште се опоравувам .. и дури на самата помисла на погледот свршавам .. :pos::pos::pos:
Коридорс .. немораше јавно да кажвиш дека Ејсид е толку грдо сушчество .. па имај милост .. сега ќе ни западне во депресија детето .. кој ќе го теши? :pos:

Девилиш ти се опоравуваш од еден оргазам? Пфффф

Јас шо да кажам со фонтаните? Се убив од прскање ало! Кулирам, омалаксана сум. Остајте ме.
Сакам пак!

Коридорс напред!

Кој мор еден ... 39ката на Делфинчо одавна ја преминав .. само се загубив во броењето накај 45 .. тотално се изгубив и не знам до кај стигнав :(

Coridors напиша:
Добро бе ретардиран не уствари Мануел ЕХЕХЕХЕХЕ те видов на слика на форумов и можам да ти кажам само дека многу добро ти стојат гајтаните на чело мислам на вегите во форма на орел хихихихи не бе не мислев на пијавиците знаеш де Левис Фраер од Припор. Грд си бе повраќаницо една не вредиш за гомно на таква фаца не би ркнал БЕ ГАЈТАН ЕДЕН!!! АЈДЕ ИЗБРИШИ ГО ПОСТО ЗАШТО СИ ПИЧЕ И СНОБЧЕ МРСУЛКО! ХЕХЕХЕХЕ ајде викај сеа дома МАМО МАМО МАМООО
Да, колку само жалам што не си ги исчупав веѓите во моментов :(

Марјане, ти ли си? :pos2::pos2::pos2:
MarijanStojanovski016.jpg

Чупани веѓи кај машко - сексуална неактивност :(

Мене ме виде на слика, ќе не почастиш ти со твојата? :samoubistvo:

УУУууааааааауууууу!!!!

Коридорс: Новиот Данте! Побрз од Диего Марадона. Пореален од Салвадор Дали'. Поинтелигентен од Аме Ба.

Браво момак!!!!!!

п.с. се извинувам за постојаните постови со иста содржина - глорификација на КориДорк, ама едноставно ме остава без здив...

Acid напиша:
Да, колку само жалам што не си ги исчупав веѓите во моментов :(

Марјане, ти ли си? :pos2::pos2::pos2:
MarijanStojanovski016.jpg

Мене ме виде на слика, ќе не почастиш ти со твојата? :samoubistvo:
Дечки што збориш бе каков МАРЈАН БЕ ТИ СИ У КОМА БЕ ДЕТЕ НЕ ЗНАЕШ ШТО ЗБОРИШ БЕ ЕХЕХЕХЕХЕЕЕ КАКОВ МАРЈАН БЕ ШТО ТИ Е НА ТЕБЕ БЕ СНОБ, ГАЈТАН!!! ИНАЧЕ СЛИКА НЕАМ У МОМЕНТОВ ПРИ РАКА ЌЕ ТИ ПРАТАМ ДА МИ СЕ ДИВИШ МАЛЦЕ ДОМА АЈ БОЛЈЕ И ДА НЕ ТИ ДАВАМ ЌЕ САКАШ ДА БИДЕШ КАКО МЕНЕ. еЈ ХИХИХИ ЕДЕН СОВЕТ УТРЕ ЧУПАЛИЦАТА И ПЕРЕД ОГЛЕДАЛО СЕ РАЗБРАВМЕ И НЕ МИ БЛАДАЈ ТУКА МАРЈАН НЕМА ТУКА МАРЈАН ОПРАЈ СЕ МАЛЦЕ

Coridors напиша:
..ИНАЧЕ СЛИКА НЕАМ У МОМЕНТОВ ПРИ РАКА ЌЕ ТИ ПРАТАМ ДА МИ СЕ ДИВИШ МАЛЦЕ ДОМА АЈ БОЛЈЕ И ДА НЕ ТИ ДАВАМ ЌЕ САКАШ ДА БИДЕШ КАКО МЕНЕ. еЈ ХИХИХИ ЕДЕН СОВЕТ УТРЕ ЧУПАЛИЦАТА И ПЕРЕД ОГЛЕДАЛО СЕ РАЗБРАВМЕ И НЕ МИ БЛАДАЈ ТУКА МАРЈАН НЕМА ТУКА МАРЈАН ОПРАЈ СЕ МАЛЦЕ
Леле како му го плеснаааа.... Браво, браво... :zver::zver::zver:

Coridors, ти ќе завршиш како Бритни - осеќам :pos:
Сликај се одма, нема смисла да патат девојкиве. Ако неможеш да се снајдеш со апарат, пушти една ПП да се договориме и да се најдеме во живо. Тип како тебе морам да запознаам. :vozbud:

PS:
Како лепотан како тебе да нема ни една слика бе? :(
Слики од тебе треба да се продаваат во Валијант... Инстант надразнувач.

Ејсид не ти е страв дан почниш и ти да свршаваш ко ќе го видиш?

Тивко е... Страв ме фаќа...

Го нема 17 секунди... може си отишол?

Сеа очекувам некој од модераторите да го заклучи топиков зашто Ацид е во кома не знае што збори и кај е и да ќе почнат тука незнам да го бранат али ај греота е дечкото се зашемути малце се изгуби не му е добро. А Гарфилд не е свесен што ќе му направам утре на форумов ако се појави ќе доживее стрмоглав пад без А ни О

:pos:

Коридорс, еве имаш луѓе на твоја страна. Бори се смело!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom