Soccer Manager (Kajgana MLS)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
шо е воа со буџетиве бе, ќе треба за старците да се тепаме....и пак нема да склопиме една постава.

Реков нема да биде ист буџетот, некој 15 ја 8.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Позитивна работа е што 67 000 гледачи ми собира стадионот $_$

А негативната е што нема ни 50% да биде наполнет -_-

Untitled.png

Тест беше тогаш и ја избришав.
Еве пак креирав сега и пак имаат 50м, но да не кога ќе почне лигата го одредува буџетот.
Памтите во оваа што пишуваше кога биравте клуб?

Иначе избагирана е цела. Пишува 3/3 клуба таму, креирам лига и автоматски 4/4 клуба држам :D

50м пишуваше, да не ни стасаат отпосле, на рати да не ги праќа парите играва.:pos:[DOUBLEPOST=1464799824][/DOUBLEPOST]пишете кога ќе може да се почне со трансфери, да ги почекаме сите да влезат?

Последно уредено:
Како бе никаде ни ми даде опција да местам буџети

Ја не играм америчка лига, испод ниво ми е :cool:

Се шалам, играјте вие и нека ви е со среќа, јас не се нафаќам бидејќи нема да бидам толку активен, џабе ќе седам само, ќе билдате гол разлика нa мене :D

Ако организирате Custom лига или некоја друга интересна, пишете ми ПП :D

Ја не играм америчка лига, испод ниво ми е :cool:

Се шалам, играјте вие и нека ви е со среќа, јас не се нафаќам бидејќи нема да бидам толку активен, џабе ќе седам само, ќе билдате гол разлика нa мене :D

Ако организирате Custom лига или некоја друга интересна, пишете ми ПП :D
За custom сеа треба да се плати :(

Еден работен саат на Чемпионс .. ама стиснал гзот отиде у Америка а неќе да даде нешто ситно да играме селска лига .. промовира нешто Амерички лиги лажен патриотизам и така натаму :(

Еден работен саат на Чемпионс .. ама стиснал гзот отиде у Америка а неќе да даде нешто ситно да играме селска лига .. промовира нешто Амерички лиги лажен патриотизам и така натаму :(
Се спаси, отиде во прва лига на КЕЛ , иначе ќе пукнеше петарда кај него :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom