Soccer Manager (Kajgana MLS)

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ај еве одма прифаќам. Само те моооолам играј и тука :D

Каква работа? Да се фалиш таму на Американците дека си станал менаџер во МЛС?[DOUBLEPOST=1464786635][/DOUBLEPOST]B.Tanchev? :unsure: Нели ManUtdChampions? Нели Zvonko?
25-иот профил е тоа.:ROFLMAO:

Абе а да не игра он .. ке има инсајдерски информации таму на нивен континент е ..
П.С Може да кликнам сеа старт ама ке почекам до вечер сите да се приклучат па тогаш .. зашто какви мангупи сте ке искупувате додека да се приклучат другиве :D
Што е до мене би ја отворил после испитот на 13ти да можам на раат да учам да не се тресам дека ке ми соберете нешто пред нос ама ај ..

Отвори ја после петок.:icon_mrgr:
Овие три дена имам 6 цртежи А1 формат за цртање,ќе треба да ги баталам, трансфери да правам.

Отвори ја после петок.:icon_mrgr:
Овие три дена имам 6 цртежи А1 формат за цртање,ќе треба да ги баталам, трансфери да правам.
Странски служби притисок ми прават .. најавено свечено отварање во 18:00

Јас сум тој со Спортинг Канзас што аплицираше, така да си знаете. :D

ДАМЕ И ГОСПОДО ... ПОЧЕЛО ЈЕ
П.С. Првата пријателска ја играте вечер во 21:00

Колку имате буџет? Јас 11.4м :icon_mrgr:
Ги нема 50ките што беа најавени.

Колку имате буџет? Јас 11.4м :icon_mrgr:
Ги нема 50ките што беа најавени.
15.8[DOUBLEPOST=1464797590][/DOUBLEPOST]Абе да не ги заебавме да не не можат да аплицираат за клубови веќе дека е сменета и тоа ако смениле ке си пукам ..

Последно уредено:
Ау јебем ти живот само 8 милиона, поголем буџет има Радник Сурдулица. Е Амери у уста ве ебем !!!

Може да аплицираат.

Џабе менувавме наслов. Пак испадна Сеоска :D

Ебати лигата хахах ке бидне интересна оваа .. бирав бирав и изгледа избрав од тимовите што се со поголем буџет :D

Ќе видите Чемпионс со неговите 120м што тим ќе направи.
Курац 120 тешко дека има тим во оваа лига со толкав буџет :D
P.S Немам ебан играч во средина MC се нешто без врска како може да играм без играчи во средина :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom