Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми е да не не заебе времево:vozbud::vozbud:

Billa Bong напиша:
Мене ми е да не не заебе времево:vozbud::vozbud:
Ако врне, идеме на Вардар-Работнички toae:

Ама ваљда нема да врне. toae:

јас со најголемо жалење, го откажувам моето присуство за утре поради неизбежни обврски, + ќе морам да одам на В А Р Д А Р утре, а и видоф на прогноза, ќе врнело! за следен пат сум 99,9 и 102% сигурен!
edit: ако има шанси да се презакаже за 11:00 или 11:30 би било океј.

Абе сабота е времето за баскет, у недела сите имаат некои задачи, обврски и такви ствари за у понеделник.... И ја би дошол, али утре, тешко а и ќе врне 100%

Поздрав!

Абе луѓе, ај и така времево не е најтопло, дајте да си идеме на Вардар-Работнички, па ако е сончево и потопло да играме нареден викенд. :helou:

Може така? toae:

Billa Bong напиша:
Леброн не доаѓа to e to
Не, ама ми се јави Шек ќе поминел, а Двејн имал испит у понеделник не можел... :pos:

Викторгг напиша:
Не, ама ми се јави Шек ќе поминел, а Двејн имал испит у понеделник не можел... :pos:
:pos2::pos2::pos2: мислев на членот Леброн Џејмс

значи за утре се откажува долгоочекуваниот натпревар помеѓу тројките од на K.K.K.(Кошаркарски Клуб Кајгана)? мене ми одговара, така да за следната недела нека остане... а ако вие се зберете, хев а најс тајм! ај лав дис гејм!!!!

Затоа што сте пичиња најголеми и попрво би го гледале 2 дебилни македонски фудбалски тимови како трчаат како муви без глави 90 минути, отколку да изиграте асална партија баскет со другарите форумџии - ја заклучувам темава. Кога ќе изразите желба за игра, ќе биде отворена.

Ебаве лигуште ебаве. Вардар-Работнички ќе гледале.
Македонското дерби. Да даде Господ да заврши 0-0, да измрзнете на стадион и да седите на прљави столчиња :)

Темата е повторно отклучена.
Среда или сабота?

Да бев од Ск секој ден ке игравме кошарка .. ама нишо од бизнисот . хехе
позз

Вака давам предлог тоа да биде сабота јас си кажувам однапред дека само ке гледам дека уште не сум здрав to e to

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom