Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
:and1: еве сум јас во песталоци! скорпио ти ке бидеш официјален репортер, ќе ти даам дигиталка да штракаш :) еј и фати ме кога ќе ја закуцак, ок?

:duel:<----da ne doagam da ve ki4mam[:pishtoldz ]site ke vi go pratam bila bong(and1 playa) i plus u paket i swobodan:costumed2!!!

Андреј не се филмај плус боби нема да дојде,а и плус кашлам така да изглеа нема да играм:tapp::tapp:

Billa Bong напиша:
Андреј не се филмај плус боби нема да дојде,а и плус кашлам така да изглеа нема да играм:tapp::tapp:
abe mogo smo jaki i ja ke dojdam:zlo:

Bila Bong роџење е за ПАРТИЗАН,влезете кај него у соба па нема да видите нешто што не е црно-бело-црно, дури и тастатурата му е црно белата,баскетот,ѕидовите му се црно бели,апсолутно све затоа не се забавајте со САЛЕ!!!Во кошарка е добар(али не толку колку брат му,тапша со 3 баскета а има само 5-7 години) затоа покажете респект за САЛЕ!!!И давајте му зелено!

Van Pistolero напиша:
Bila Bong роџење е за ПАРТИЗАН,влезете кај него у соба па нема да видите нешто што не е црно-бело-црно, дури и тастатурата му е црно белата,баскетот,ѕидовите му се црно бели,апсолутно све затоа не се забавајте со САЛЕ!!!Во кошарка е добар(али не толку колку брат му,тапша со 3 баскета а има само 5-7 години) затоа покажете респект за САЛЕ!!!И давајте му зелено!
:dudlac: Темава не е за мене за Кошарка е :tapp:

Oooo уше еден дудлач се пријави

на weather.yahoo.com не е баш најубава прогнозата за недела,max 13 степени, а пред тоа се предвидуваат утре врнежи од дожд. ај ваљда грешат...

kpbKENGUR напиша:
на weather.yahoo.com не е баш најубава прогнозата за недела,max 13 степени, а пред тоа се предвидуваат утре врнежи од дожд. ај ваљда грешат...
Само дожд да нема,иначе немора сонце да пука за да играме!:zlo:

ja so billa bong,lebron,i macedonian ke dojam da ve gleam

Абе шо е ова сите на мене се шлепате, ја треба Антон и Ѕоне да ги зеам. :helou:

Не знам дали ќе има место. toae:

BusHav напиша:
Само дожд да нема,иначе немора сонце да пука за да играме!:zlo:
Е и ја исто викам, само да не врне дожд. luto:

Иначе и да е поладно со тренерчиња ќе доам. jejeje

Eј ние ке доеме пешки ти крши глаа :pos2::pos2:

Eh , da bev od sk i jas ke dojdev ama nemozam

Kajgana Shop

Back