Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Закажејте . јас идам .. мето и др.. ..само некој да закаже

дечки јавих се на Зоки, не бил дома така да оставам на вас до поручок да се јавате да питате как шо! Предложејте термин некаде од 11саато до некаде 2-3 најкасно! Мислам еден-еден и пол саат по можност тва време! Или пак договорејте се как шо, само да не завршаме у 6 саато!
иначе бројо на Зоки е 075 291 026

Изгледа не .. . ние одаме на рекреација у Моша пијаде саалта у вторник , влез 30 денара. .. кој сака нек дојде... ке се истрчаме

За Сабота/Недела неможам јас , повреди , болави итн ..
у вторник кој сака , рекреација у Моша Пијаде кој сака добредојден е :)

убаво ке се истрчате народ има ного и на двата коша играт по 3-4 тројки

vremevo me predizvikuva.............
skopjani da se dogovarame li za naredniot vikend.............

Денес е времето шит, али од утре сите што се чувствувате спремни... може да навратите, на теренот на Економското училиште. Работиме секој ден после три попладне/поручек.

:icon_cool

skopjani za idniot vikend ke me primate?:smir:

Збориме за Скопје или Битола сеа?

decki koj saka da zapukame posle kaj 16:30 na tht :D :D :D

Еј, дајте некој ден да се собереме во Скопје и да изиграме неколку партии баскет. Јас обавезно доаѓам со еден другар. Не мислам одма да идеме ама малку по малку да се договориме за едно 2-3 недели да се собереме. Таман тогаш и времево ќе се опрае. Има заинтересирани?

ja sum za .............
za 2 nedeli moze ,kje zatopli taman za uste 3,4 stepeni i kje ima idealni uslovi za igra.......

Ајде кошаркари каде стеееееееееееееееееееееее. Ми се игра со кајганџиите :D

Следниот викенд ако не излезат некои нови обврски... треба да сум Скопје. Ако има планови, кажете на темава. Ако не се соберат доволно т.е. фалат луѓе, нема проблем имам две петторки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom