Фан клуб: Лестер Сити

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
За Лестер навиваат Манчестеровци, да ги лечат своите комплекси што нивниот тим не се бори за титула, а тие навиват само ради титулите за клубот(Манчестер) :D.
Па со оглед на тоа што ни Арсенал, ни Сити, ни Челзи, ни Ливепрул а ни Астон Вила немаат никакви шанса за титула...богами многу фанови ќе се соберат :D

абе сега и Арсенал го изговараат Оснал ама кажи го на некој така ќе те дупне од зезање. :kuracc:

Aar-senal се изговара во Лондон.

Leicester се изговара Lester затоа што е создаден од два збора, Leice и Ster.

Да беше Leichester тогаш ке се изговараше Личестер.

Aar-senal се изговара во Лондон.

Leicester се изговара Lester затоа што е создаден од два збора, Leice и Ster.

Да беше Leichester тогаш ке се изговараше Личестер.
Ова го прочитав ко Миле Паника да го чита..

Создаден од два збора. Leice што значи фејс тоест Лице што потекува од англиската фраза Твоје Leice Звучи Познато. И од Стер што значи ту стер то ест то је онај осечај што се осеча кога ни се тера ни се води и од то кога се тера излегува стер.

За Лестер навиваат Манчестеровци, да ги лечат своите комплекси што нивниот тим не се бори за титула, а тие навиват само ради титулите за клубот(Манчестер) :D.
Поскапеа психијатрите и што ќе правиме, на Кајгана ќе се лечиме.[DOUBLEPOST=1458434299][/DOUBLEPOST]
Се чудам како се изнапишаа 18 постови во темава а сеуште никој не пишал ЛЕЧЕСТЕР. :toe:
Чек Џони да ја види темава :D

Поскапеа психијатрите и што ќе правиме, на Кајгана ќе се лечиме.[DOUBLEPOST=1458434299][/DOUBLEPOST]
Чек Џони да ја види темава :D
Не на Кајгана бе, општо земено.На ФБ за Лестер само Манчестеровци објавуват, и никој друг.

Не на Кајгана бе, општо земено.На ФБ за Лестер само Манчестеровци објавуват, и никој друг.
Баш никој, 9000 од вкупно 9000 шера на ФБто на ПЛ се Манчестерци, нема грешка. Башка другите љубоморат.

Баш никој, 9000 од вкупно 9000 шера на ФБто на ПЛ се Манчестерци, нема грешка. Башка другите љубоморат.
Типичен одговор од Манчестеровец :D:D.Ајде догодина ќе се борете вие со Лестер за титула, и тогаш за Лестер ќе сте :P.

Малку познат факт е дека јас бев тој што ја предвиде фантастичната форма на Махрез. Имено, јас ги водев Лестер на менаџер и бележев сериозни успеси со нив. Махрез две сезони стандардно ми беше и во составот на фантази, од прво коло. Сметам дека со ова добивам членство во фан клубот, благодарение на мојот извонреден талент за скаутинг и предвидувања базирани врз фудбалска интелигенција.

Up the Foxes!

Честито титула.

Да прајме реален муабет некои од фановите на Лестер до вчера не знаеја и дека постојат. Имајте убав ден :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom