Ќебaпи вo Скoпје

• Креатор на темата Креатор на темата Hulse
  • Време на започнување Време на започнување
+1 за Пчела. Фаворити ми се во последно време.
Венис Фонтана исто топ скара и лепиња имаат, второ место за нив. Да, подеднакво важно ми е и какво лепче служат со ќебапот :D

Гоце, тоа наспроти него Сношти Минав и другите во тој ред се океј, ама не ми оставиле некој посебен впечаток.
Вавилон и Турист исто добри. (*Турист во Чаршија, тој на плоштад добро ме разочара последниот пат).

Дестан најголем хејт добива. Реално да е лош ќебапот не е, ама па со ништо не ја оправдуваат цената во однос на конкуренцијата.

Следно мора да ги пробам од Космос.

Голем фан на ќебап и мелено месо сум, прво нешто што пробувам кога одам на ново место е тоа. И дааааалеку од тоа дека секаде се исти, врска нема муабетот.

+1 за Пчела. Фаворити ми се во последно време.
Венис Фонтана исто топ скара и лепиња имаат, второ место за нив. Да, подеднакво важно ми е и какво лепче служат со ќебапот :D

Гоце, тоа наспроти него Сношти Минав и другите во тој ред се океј, ама не ми оставиле некој посебен впечаток.
Вавилон и Турист исто добри. (*Турист во Чаршија, тој на плоштад добро ме разочара последниот пат).

Дестан најголем хејт добива. Реално да е лош ќебапот не е, ама па со ништо не ја оправдуваат цената во однос на конкуренцијата.

Следно мора да ги пробам од Космос.

Голем фан на ќебап и мелено месо сум, прво нешто што пробувам кога одам на ново место е тоа. И дааааалеку од тоа дека секаде се исти, врска нема муабетот.
Најдобар тест е ако можеш ќебапите да ги јадеш ладни или повторно затоплени и да се вкусни како кога биле тазе е такви се во Тетекс

Најдобар тест е ако можеш ќебапите да ги јадеш ладни или повторно затоплени и да се вкусни како кога биле тазе е такви се во Тетекс
Подалеку од овие.

Подалеку од овие.
Зашто? До сега немале промашај
Ако треба да се бега од некои тоа е Дестан, убаво пиша некој дека нема нешто посебен вкус да двои од другите а изгор цените

Зашто? До сега немале промашај
Ако треба да се бега од некои тоа е Дестан, убаво пиша некој дека нема нешто посебен вкус да двои од другите а изгор цените
За дестан не знам, од ваму не е ни вкусно, а луѓе што ги знам се имаат затруено. Мислам нормално е, немаат ни вц, тој ќе отиде во јавно вц и ќе си го мие газот со раце и со шише вода, после ти ја фаќа храната.

За дестан не знам, од ваму не е ни вкусно, а луѓе што ги знам се имаат затруено. Мислам нормално е, немаат ни вц, тој ќе отиде во јавно вц и ќе си го мие газот со раце и со шише вода, после ти ја фаќа храната.
Е за од Вентар не знам јас сум зимал од чаршија и од Чаир

За Дестан што е во Ист Гејт зборувате?

Реков да пробам зошто се толку извикани тие ќебапи, ај што се прескапи, дури се и под просечни.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

За Дестан што е во Ист Гејт зборувате?

Реков да пробам зошто се толку извикани тие ќебапи, ај што се прескапи, дури се и под просечни.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Mislam deka mislat na Destan vo Stara Carsija, ne sum ni znael deka ima Destan vo EG.

Fontana mi se vrv godini unazad od kaj niv - futka nemale, Turist se isto dobri, Pcela neso nad prosek, ali ovie Destan I Teteks mi se katastrofa

Јас па ги сакам во "Делфин" што е внатре во зелено пазарче и во "Фокус" во Бутел 1 исто до пазарче е

Fontana vo K.Voda na rampa...

Сум пробал и во Фонтана во Кисела вода од десниот што го фалат,од Тото кебапчилница позади Грчка амбасада,од Дестан во Буњаковец,од Убац во порта Влае,од Турист карши Мериот и од Пчела кај Силбо спроти Апче и најквалитетно месо има Пчела па после неа е Тото и на трето место Дестан бидејки од овие места кебапите не мирисаат на лој за разлика од останативе кој помалку кој повеќе имаат таков мирис.Да напоменам дека Пчела карши Апче ја држи истиот газда кој ја држи Пчела во Чаир на главна улица додека онаа во чаршија нема никаква врска со оваа.

Гурман кај државна болница, на водњанска :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom