Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
@JimmyFloydBottleBank дај земи среди си го тимот не биди педерче. :D

У која педерска ситуација сум, треба или да се откажам од титула или да се обидам да ја освоам, но со огромен ризик да му ја поклонам на @Донев. У ПИЧКУ МАТЕРРРРРРРР

У која педерска ситуација сум, треба или да се откажам од титула или да се обидам да ја освоам, но со огромен ризик да му ја поклонам на @Донев. У ПИЧКУ МАТЕРРРРРРРР
Педерски би било баш сега да средува тим :toe:

Немаш шанси за титула, леверкузен ќе губи. Јас моето го завршив денес, сега ти си на ред.

Можит да го земам Леверкузен на крај на сезона?

Брееј @Донев конечно освојува титула во лигава, ама со моја помош. :D Ништо не може сам да направи. :(

:vozbud::vozbud::vozbud:

Dz6-ENVWsAATyzR

Internazionale have recorded their biggest ever away league win by beating Bayer Leverkusen 0 - 6.

Прекината е клетвата во лигава и за прв пат после сто сезони не ми се распадна тимот на пола сезона. И покрај повредите и суспензиите во завршниот дел, издржавме до крај шампионски. Само во оваа Кајгана лига немав освоено титула. Сега можам мирно да се пензионирам кога и да посакам.

Ќе го дајте Леверкузен или да си го менаџирам овај тим на паузава?

Куп сме играле во вторникот :facepalm:
Баш пред утакмицата со евертон мораше да забораам да сменам состав.

Почна ли лигата бе? :eek: Презафатен сум овие 2-3 недели, едвај се имам уклучено.[DOUBLEPOST=1553794538][/DOUBLEPOST]Лелее 5 кола поминале, ништо отиде оваа сезона за мене.[DOUBLEPOST=1553794575][/DOUBLEPOST]
Куп сме играле во вторникот :facepalm:
Баш пред утакмицата со евертон мораше да забораам да сменам состав.
И јас ќе сум со втор тим, прв пат се уклучувам сезонава. xD

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom