Metropolis FM радио

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.469
Поени од реакции
8.663
metropolis.jpg
METROPOLIS_transparent.png

Од декември 2007 г. во етерот официјално профункционира радио „Метрополис”, кој е подарок на слушателите по повод петгодишнината од постоењето на „Сити радио”. „Сити” групацијата неодамна го презеде националното радио, радио „Рос”, на чии фреквенции се емитува "Метрополис”.

Текст преземен од предавател / predavatel.com

Ам.. Не фала. Не ги слушам, нит ќе ги слушам уште еднаш. Смешка од радио хаха температурите ги читаат во фаренхајти, глуп избор на музика итн. Фала молим лепо.

Ам.. Не фала. Не ги слушам, нит ќе ги слушам уште еднаш. Смешка од радио хаха температурите ги читаат во фаренхајти, глуп избор на музика итн. Фала молим лепо.
Тоа за температурите сабајлево кажаа во Петар за појадок и пауза :pos: Им се сменило на фаренхајт и онаа Ана водителката не приметила и така 3 дена читала во фаренхајти:pos:

Јас само заради Петар за појадок и пауза го слушам радиово. За музиката малку ме нервира што цело време едни те исти песни пуштаат секој ден. Кога веќе спомнав за музиката исто ме нервира што не пуштаат некој песни што се хит бидејќи нив не им се свиѓаат и воопшто не ги пуштаат никогаш на радио. Тоа пак на Антена 5 е обратно па таму може да се слушне и Џастин Бибер и 1D и новите песни на Ријана.. и нема на тоа радио да слушнеш од некој водител дека не му се свиѓала песната.

Исто така немаат многу емисии, немаат многу водители, а порано екипата на тоа радио беше голема но сега им се разотидоа повеќето во други радиа.

Тоа за температурите сабајлево кажаа во Петар за појадок и пауза :pos: Им се сменило на фаренхајт и онаа Ана водителката не приметила и така 3 дена читала во фаренхајти:pos:

Јас само заради Петар за појадок и пауза го слушам радиово. За музиката малку ме нервира што цело време едни те исти песни пуштаат секој ден. Кога веќе спомнав за музиката исто ме нервира што не пуштаат некој песни што се хит бидејќи нив не им се свиѓаат и воопшто не ги пуштаат никогаш на радио. Тоа пак на Антена 5 е обратно па таму може да се слушне и Џастин Бибер и 1D и новите песни на Ријана.. и нема на тоа радио да слушнеш од некој водител дека не му се свиѓала песната.

Исто така немаат многу емисии, немаат многу водители, а порано екипата на тоа радио беше голема но сега им се разотидоа повеќето во други радиа.
Ама за разлика од Антена 5 они немаат реклами на скоро секоја 2 песна.

Јас кога би бирал помеѓу антена 5 и Метрополис секогаш сум за Метрополис.

Мене лично многу повеќе ми се допаѓа изборот на музика на метрополис отколку на антена 5 зошто секогаш имаат некои одбрани песници кои мене многу ми се допаѓаат и плус ги немаат тие песни на џастин и ријана кои мене воопшто не ми се допаѓаат.

Е сега нели пошто се е до личен вкус така да тој што сака таков вид на музика си слуша антена 5 итн. што се однесува до Петар за појадок и пауза сите тројца се отидени знаат да прават цепки за сите пари што би се рекло нема шанси да не се смееш пошто и они имаат некое заразно смеење и така мене најмногу ми се допаѓа нивната емисија.

Ама за разлика од Антена 5 они немаат реклами на скоро секоја 2 песна.

Jaс Антена 5 и Метрополис слушам бидејќи нема подобар избор и во Тетово се бројат на прсти кој радио станици може да се слушаат а тоа се Антена 5, Метрополис, Канал 77 и Слободна Македонија. Тие локалните не ги рачунам затоа што немаат програма некоја за која би требало да се дискутира.

Околу рекламите мислам дека Антена 5 и Канал 77 имаат највеќе реклами од овие радиостаници што ги набројав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom