значи сеа ги глеав, не се гледа, доста кревате паникаУбаво се гледа дека ја удри два пати имаш две видеа поназад види едно од а1он подолго.
наместо да се вратат да си ја доцртаат ко шо треба, го бркаат го праат, робија требал да лежи..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
значи сеа ги глеав, не се гледа, доста кревате паникаУбаво се гледа дека ја удри два пати имаш две видеа поназад види едно од а1он подолго.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=Qw18HoNB2rwЧекај, овој пробува да ја одбрани портата?
Ептен галама за џабе... досега на видеата не може да се види убаво колку тоа страшно ја нападнал девојката.
Мали, пред 20 и кусур години на истиве места јас како жив штит сум запирал градски автобус кој сакаше да пројде низ демонстрантите, ама ни на крај памет не ми беше да го кршам, ни пак некој смееше да го крши со оправдување``демократија против режим``.
А за менталитетот и цвеќината гледавме дновиве, немора ништо да кажуваш....а и не сте баш многу ``цвеќе менталитетни`` према некој што лично не го познавате, а и пишува само мислење на далечина од најмалку 100 км од таму. Тоа се вика демократија и пол. По утрото ако се гледа денот...ќе имаме ``бомбона демократија``
Све сте некои бранители од 2001, револуционери од 68ма, еве сега сопирач на градски автобус жив штит на слободата, кај сте се собрале тука на едно место...Мали, пред 20 и кусур години на истиве места јас како жив штит сум запирал градски автобус кој сакаше да пројде низ демонстрантите, ама ни на крај памет не ми беше да го кршам, ни пак некој смееше да го крши со оправдување``демократија против режим``.
А за менталитетот и цвеќината гледавме дновиве, немора ништо да кажуваш....а и не сте баш многу ``цвеќе менталитетни`` према некој што лично не го познавате, а и пишува само мислење на далечина од најмалку 100 км од таму. Тоа се вика демократија и пол. По утрото ако се гледа денот...ќе имаме ``бомбона демократија``
Точно на 0,43 сек ја напаѓа сеа не знам што сакаш ти? Да и ја откорне главата? Одма се замешаа другите.значи сеа ги глеав, не се гледа, доста кревате паника
наместо да се вратат да си ја доцртаат ко шо треба, го бркаат го праат, робија требал да лежи..![]()
море замавна изглеа по лице маме му ебамhttps://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=Qw18HoNB2rw
увежбано му е удирањето сигурно и по дома е таков
хаха можное и ноктите да не и биле лакираниморе замавна изглеа по лице маме му ебам
ама можно е и горе да го држеше спрејот оваа
Како вистински интелектуалци. За ова ќе има дебати 5-6 дена.На што се палат.![]()
Дај бе излези од твојот јна сон , жив штит бил тој,
Ти стварно некој психички последици имаш од тоа време , секој пост ти е во времето јас ...
Аман човек како да ти кажиме дека никој кур не го боли за твоето време како си бил жив штит и како си бил тенкист во јна
Не секогаш мора да платиш.Не си далеку од вистината за ова. Има и такви што плаќаат жени за да ги тепаат.
Нормално. Вакви инфилтрирани рушат револуции.Како вистински интелектуалци. За ова ќе има дебати 5-6 дена.