Мојава British Shorthair-ка веќе наполни година и морам да и ја сменам храната со Adult. До сега јадеше Brit Care Kitten со пилешко и мисирка (пробав лосос, добиваше пролив од неа кога беше мала). Сега не знам која од овие три да и ја земам:
Прегледај го приврзокот 448123Прегледај го приврзокот 448124Прегледај го приврзокот 448125
Во првите 2 има лосос, тоа по малку ме плаши. Третата е единствената adult Brit Care храна само со пилешко, ама е за стерилизирани мачки, мојата не е стерилизирана. Некој со искуство со некоја од овие храни?
Оваа Brit Premium е поевтина и читав дека е полоша од Brit Care, плус и таа е за стерилизирани мачки.
Прегледај го приврзокот 448126
Или да пробам со друг бренд, за Carnilove исто читав убави рецензии, ова го имаат:
Прегледај го приврзокот 448127Прегледај го приврзокот 448128Прегледај го приврзокот 448129Прегледај го приврзокот 448130
Првата е со патка и фазан - за hairball control, втората крап и пастрмка - риба никогаш не пробала, којзнае и дали ќе го јаде ова, третата зајак и пилешко, четвртата јагне и дива свиња - за стерилизирани мачки.
Некој искуство со овие храни? Мислење?