мене убаво ме заредија.До сеа иам забрана за 1 година,односно,еднаш ме сопреа и ми пишаа за брза и за пијана вожња,после за брза и на крај за пијана хехе.Катастрофа.Моментално ми е земена на 6 месеци,за таа првата казна,пошто за неа отидов на суд,па пробував да праам некои далавери ама не бидна,и фино лепо,си дое џандарот кај мене на врата,дечко,дај возачката,и ја си се симнав до кола му ја дадов возачката и сите среќни и весели,и на крај,прати го џандаров-абе дечко,па поубаво да ти ја зеам сеа возачката-а тоа беше декември месец,сеа на џандариве им е ладно и нестојат на контроли,башка,ми вика,коа ќе си дое лето ќе моеш да си идеш на одмор поштено со кола.Ме изненади да ви кажам искрено хехе.
А и друго сакам да кажам,значи пред да дое џандарот кај мене на врата,бев негде на пат.И сеа,ми имаше доено решение дека ми е одземана дозволата за управување со моторно возило во рок од 6 месеци,ама ми немаа удрено печат,и возам ја и,тука на раскрсницата кај гевеѓелија шо се врти,оп,џандари.И џандаров ми вика дечко докуенти,му даам ја сообраќајна и му викам неам возачка,дома ми е.И ми вика-а сигурно имач возачка,ја му вакам иам,он-а сигурно немаш некои казни,ја му викам не бе шо ти е,и вика сеа ќе проверам ја.Мене љиљаци у стомак ми летаат,викам сеа ако ги види сите казни ќе свирам клавир.И сеа јавуе на станица и го слушам му диктира на тој име презиме,и овој од таму му збори нешто,цандарот пишува,пишува,и му вика иди иди најдоле таму ги пишува казните,и ја си викам готово,зандана.АРно ама ми доаѓа џандаров ми ја дава сообраќајната и никому ништо,е како е тоа можно?!