Тино Кајшаров има нова песна и спот „Земи не“

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.538
Поени од реакции
8.302
Веб-сајт
www.flickr.com
Откако случајно го начекав кај Трендо на сајт, решив да го изгледам до крај видеото.
И она што ме извади од патики е тоа што опцијата за коментирање беше исклучена на ЈуТјуб, затоа и јас отворам темава тука.

Еве го спотот: https://www.youtube.com/watch?v=5Ki1z5EWg1A

"Пасторов" со неговото шарлатанство го крши законот, се прашувам зашто институциите спијат.

Штета што не можам да го најдам видеото кога пастиров лудуваше во Бугарија и кога снимаше спотови со разголеми бугарки, се драпаа се лапаа по спотови а сега глуми лудило.

Оти сте бе такви, зарем нема право секој да се смени и да тера живот во нов стил....
џизас сејвс ас аллл :pos:

Баталете го батево, локацијава плаче за off-road!
Ако не ме лажат очи (вака постновогодишно) местото е ТОНИВОДА на патот за Галичник.

5:09 до 5:53 ...

Ват дафук??? Луѓево сериозни се? Особено тие 2 женичиња на 5:20 и 5:22, за нив секој додатен коментар е излишен. Им ја имаат згрешено терапијата по се изгледа.

Исус: „Не им треба лекар на здравите, туку на болните!“ Матеј 9:12

Хмм, Исус бил captain obvious.
Сепак, спотов докажува дека згрешил Исус...

JCTS63K.gif

Последно уредено:
Оти сте бе такви, зарем нема право секој да се смени и да тера живот во нов стил....
џизас сејвс ас аллл :pos:

Пак ќе спомнам, едно време имаше објавено хард-кор верзија од видеото горе. Оние што ја гледале знаат за што правам муабет. Ако некој ја има, жити Бога, нека ја сподели и нека не успокои.

Ова ви е доказ дека во државава не чини да имаш пари во изобилие и да немаш ни за денар настрана. Првава опција ти дозволува да се курцаш како сакаш и да правиш идиот од себеси (Дунавка, братов), вторава опција ако си талентиран, те оневозможува да си го следиш талентот и најчесто завршуваш со плата плафон 250 евра.

Незнам кој какво мислење има за Константин Кајшаров - Тино, но јас би прокоментирал конкретно за видеото што го видов. Спотот е навистина добар (конкретно зборам за камерата/начинот на кој е снимено и местото на кое е снимен спотот), а и содржината на спотот е баш добра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom