Да бе црно бело е се. Монголоид еден![]()
Izvini ti ooooooooooooo golem bogu na politikata i site nejzini prednosti i slabosti,izvini stvarno ako tvojot glas nema da go dobie gruevski,eve radi tebe nema da dade besplaten prevoS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе црно бело е се. Монголоид еден![]()
Izvini ti ooooooooooooo golem bogu na politikata i site nejzini prednosti i slabosti,izvini stvarno ako tvojot glas nema da go dobie gruevski,eve radi tebe nema da dade besplaten prevoS
Не бе џабе е и се најубаво да се напраи па ќе се јадат трици. Не мора да ги гласате ради ова али греота да речете дека е лоша одлука и да се буните за тоа. Затоа не сме за ништо човек да ни даде пошто па секако нема да ни одговара.
После ланското дрмање што го направија студентите, власта сфати дека ги занемарила и откогаш доста работи направи во нивна корист. Прво беше делумното ретерирање за законот кој беше повод за протестите, после делумната реконструкција на студенски дом, сега и ова.
Но, на проектов не може да му се најде мана, беше нешто што одамна требаше, така да секое мрчење е без основ, сеа дали било пред избори, дали било полулистичко, од каде пари за тоа, тоа се веќе други прашања.
Прекасно е донесена. Јас знам студенти не завршуваа факултет надевајќи се дека ќе се повозат бесплатно со автобус. Грујо проклетнику врати им ги залудно потрошените години!
Во ред е да јадеш трици за нешто што не чини. Ако сакаш да набројуваме слободно ја и до 100 ќе идам.Лоша одлука е затоа што :
1. Прекасно е донесена. Зашто не беше порано донесена пред 3--4-5-6-7 години кога сите плачевме за бесплатен превоз? Колку е добра одлуката зависи и од тајмингот.
2. Фегетизам. Нормално идат избори па мора да пробаат да придобијат. Што го прави секоја партија нели. Али провидни се како Р-то на Груевски и самото тоа вреѓа интелигенција.
3. Работа на народот е да критикува без критика нема напредок. Ај сите ќе ќутиме и само аплауз ќе им даваме за секоја неретардирана одлука што ќе ја донесат. Така само назад се иде.
Можам и до 10 да идам али ме мрзи tbh![]()
Во ред е да јадеш трици за нешто што не чини. Ако сакаш да набројуваме слободно ја и до 100 ќе идам.
1. Поубаво ќе беше ич да не беше донесена? Плукајте колку сакате али огоромно олеснување ќе е за огромен број студенти кој патуваат со автобус.
2. Секој го прави тоа пред избори. Поради одлукава никој не те тера да гласаш за нив. Критикувајги пак. Али одлукава греота е да ја криткуаш.
3. Точно е работа е на нарадот да критикуава, ама тоа што е лошо. Не може за се и сешто да се критикува. Така па ич не се иде напред.