проблематичен ученик vs психолошка служба

• Креатор на темата Креатор на темата lions
  • Време на започнување Време на започнување
Јбг мангуп што пишува на форум нема ама тоа е, инаку знам фраери надвор од час а на час си беа со четворки-петки. Така да мангуп кај што треба на час како што треба и пак ќе си мажиште пред девојчината што од кога ќе завршите нема ни здраво да ти викаат...

ПС вакви тролови има со лопата да ги риниш. Не, не си ни фраер чим си седнал да тролаш, фраерите сега се надвор и со 5-10 девојчина седат во кафич и има фантазираат муабет да им се навлажната гаќичките а не ко тебе да измислуваат приказни на форум.

Добро е барем што си свесен за својте постапки. Но немаш желба да се промениш за едно 5 години тука ќе прашуваш како може да одбегнам затворска казна, тоа се така започнува. Не знам која ти е целата и причината за вакви постапки доколку мислиш дека ќе импресионираш некое девојче или некое друштво на ваков начин во голема заблуда си, и си трганат на погрешен пат.

Прав фраер не признава дека е фраер. Не се фали дека е фраер. :anco:

[que="Jolene, post: 7520205, member: 72657"]Само будала одбива да се промени, не се секирај со таквото однесување и после 20 години ќе си бидеш ист мизерник :D.
Зш мизерник не сум мизерник фраер сум[/quote]
Ок ај не си мизерник, ама не си ни фраер. Многу си смотан за да си фраер. Ти кажаа другите зошто.

Well+there+s+one+way+to+get+bullied+_c55b2e0692174527e78e12ebe0e3302c.png

Зш мизерник не сум мизерник фраер сум
Ок ај не си мизерник, ама не си ни фраер. Многу си смотан за да си фраер. Ти кажаа другите зошто.[/quote]
Не како смотан тие што ме знаат не мислат така

Имам проблем на часовите не сум внимателен изигравам фраер во понеделник класната веројатно ќе ме прати кај службата па тие родител ќе викаат кога ќе слушнат моите косата ќе им се крени. Се тепам на часови се инаетам со професори имамм неоправдани, совет како да го избегнам тормозењето од службата
Врати се назад во времето и кажи му на татко ти да користи кондоми.

Ок ај не си мизерник, ама не си ни фраер. Многу си смотан за да си фраер. Ти кажаа другите зошто.
Не како смотан тие што ме знаат не мислат така
Или те лажат или и тие се како тебе па неможат да видат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom