Одгледување на скачки

• Креатор на темата Креатор на темата LazarG
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 јули 2014
Мислења
621
Поени од реакции
766
Локација
Macedonia
Ја сам си малку по така“....лол..интересно да го има....принципот е селеден....светот се шири и му треба протеин....скачкие се одличен извор на протеин....оваа наука да се јадат инсекти се вика Entomophagy....
https://www.youtube.com/watch?v=rHsyaucEQFw
v=rHsyaucEQFw

Obozavam drty jobs ....[DOUBLEPOST=1448976762][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Како така да ја отвориш оваа тема пред : @Cool, или го праша и доби дозвола од него.

Koj e Cool?
Како така да ја отвориш оваа тема пред : @Cool, или го праша и доби дозвола од него.
[DOUBLEPOST=1448978906][/DOUBLEPOST]
Како така да ја отвориш оваа тема пред : @Cool[/USER.
[DOUBLEPOST=1448986354][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1448990310][/DOUBLEPOST]Samo edna skachka ima povise protein od pola kilo biftek od mlado tele...gledajte dirty jobs na discovery

Последно уредено:
@LazarG кога ке ставиш тука рецепти кажи да ја преместиме темава у подфорум кујна.

Na ignor si...morav da stisnam prikazi ja sodrzinata,,,,prijade ti se skachki a? Recepti ke ima zdravje samo...

Последно уредено:
И јас будала цел живот си ги грицкам во фишек од 50-че на Градски, а не сум ни знаел дека се полни со протеини (n) сега по еден фишек скачки на полувреме ќе грицкам :vozbud: следно јадење очекувам фетус со аминокиселини :angel:

Samo edna skachka ima povise protein od pola kilo biftek od mlado tele...gledajte dirty jobs na discovery
Ха,

Energetska i nutritivna vrijednost
Energetska vrijednost 100 g sirovog mesa buta teletine iznosi 117 kcal / 490 kJ. Od toga je 21% proteina, a 3% masti.

Ако телешкото месо има цца 20% протеини, пола кило бифтек = 100 грама протеини.
Јас, скачка поголема од 100 грама не сум видел !!!
Остајте dirty jobs, читајте малку научни факти....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom