^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Знам, зборев со многу луѓе и скоро сите на втора, дури имаше некој и на трета. Ми рече и инструкторот, штом до тука стасавме, ќе се зема возачкатаЌе биде,ретко кој од прва положил.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам, зборев со многу луѓе и скоро сите на втора, дури имаше некој и на трета. Ми рече и инструкторот, штом до тука стасавме, ќе се зема возачкатаЌе биде,ретко кој од прва положил.
Абе луѓе да ве прашам. Денеска полагам градска, ама ништо не бидна, паднав. И сега овие ми рекоа дека треба нели поново да се уплати.
Дека полагав посебно, полигон... посебно градска. И двете ме коштаа по 2.500 = 5.000 заедно. Ама паднав градска, и сега ми бараат пак 2.500 денари, и плус ми бараат 1.500 за да ИЗВОЗАМ 3 ЧАСА??? Нормални ли се овие бре, 4.000 за уплата и 3 часа градска -_-
Дај кажете како иде процедурава... а инаку имам извозено околу 22 / 24 часови до сега.
Е нема, пак рекоа 2.500 -_-Повторното полагање треба да е поефтино...
Околу 1700-1800 денари мислам дека е.
3 часа или 3 вожњи за 1500 ?
Во Скопје 400 денари е час, но бидејќи по 2 се возат наеднаш, 800 денари е од вожња![]()
Е нема, пак рекоа 2.500 -_-
Мене ми рекоа прво за 1.000 денари = 3 часа, 1 демек гратис ќе ми даделе. После пак ко се чув со инструкторов, ми рече дека 4 ќе сме извозеле, 2 гратис, љољ.
Морат се одново зш на пластичната немојт да се дополнвет податоци.
Тоа знам, мислев дали можат од податоците од таа возачка само да направат нова, бидејќи ќе треба инаку пак да се сликам, па уште две слики, па 10 формулари па отисок да ми скенирата па крвна група. И сите други глупости.
Дали е точно ова ? И ако е, дали е почнато да се применува ?