НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Солидно деби за Марио Хезоња вечерва против Шарлот , добиени 10 минути во кои постигна 9 поени

Одлична партија на Џереми Лин , треба да биде добро засилување за Хорнетс

Пред да почне сезоната, да ви препорачам еден маестрален документарец ко за загревање, поголем е од само за кошарка али сепак се се врти околу кошарката.. за двајца тинејџери кои имаат сон да заиграат во нба, Hoop Dreams

Пред да почне сезоната, да ви препорачам еден маестрален документарец ко за загревање, поголем е од само за кошарка али сепак се се врти околу кошарката.. за двајца тинејџери кои имаат сон да заиграат во нба, Hoop Dreams

Пред некој ден листав на Popcorn Time у категорија документарци, и го видов овој и се мислев дали да го пуштам и се предомислив...али чим го препорачуваш ке го глеам баш

The-adidas-D-Rose-6-Now-Has-a-Release-Date-1-681x378.jpg

Happy birthday nigga, go get the shit!

Беверли или Лосон ќе бидат стартери во Хјустон?

Секогаш сум малку песимист пред почеток на секоја сезона, дали било тоа за фудбал или за кошарка. Сега за прв пат искрено верувам дека Сан Антонио се сериозно појачани и дека ќе освојат титула годинава. Дури и да не се случи тоа, по пензионирањето на Данкан и Џинобили, Паркер*, Грин, Ленард и Олдриџ е супер јадро за градење нов тим околу нив. Попович неодамна изјави дека ќе си го одработи договорот (до 2019 мислам дека е) иако се пензионираат дечкиве од погоре. Битно е да се продолжи со истата филозофија (ЛВГ:D). P.S. некој ден сакам да се врати Буденхолзер како главен тренер. :)

Дали некој има стрим за мечов Фенербахче и Бруклин???

Да не сака некој да делиме од ноември league pass? ~2400 продава некој преку мак нба, значи по 1200.

Да не сака некој да делиме од ноември league pass? ~2400 продава некој преку мак нба, значи по 1200.
Ја ко што знам по 2500 иде на еден,а и како ке функционира двајца не знам,кога двајца не може да гледаат у исто време.

Ја ко што знам по 2500 иде на еден,а и како ке функционира двајца не знам,кога двајца не може да гледаат у исто време.
Ja на Кингси планирам само да ги гледам утакмиците се негде ~04:00 или следниот ден реприза, ваљда нема да се погодуваме у исто време. Значи не би стримал без потреба

Дечки ја реактивирав лигата на фантази, пошто не ве знам кој сте по никови кој сака од лани да игра нека ми пише порака и на кое име му се води тимот да му препратим имејл и кој би сакал да игра годинава, пошто не верувам дека сите ќе сакаат истите плус имаше 4-5 екипи не активни.
Не активните си знаете кој бевте и ако не планирате да играте годинава не почнувајте нека го земе некој друг тимот.
Лигата лани како беше знаете свите ако сакате да играмо друг формат, дајте предлог.

Дечки ја реактивирав лигата на фантази, пошто не ве знам кој сте по никови кој сака од лани да игра нека ми пише порака и на кое име му се води тимот да му препратим имејл и кој би сакал да игра годинава, пошто не верувам дека сите ќе сакаат истите плус имаше 4-5 екипи не активни.
Не активните си знаете кој бевте и ако не планирате да играте годинава не почнувајте нека го земе некој друг тимот.
Лигата лани како беше знаете свите ако сакате да играмо друг формат, дајте предлог.
Једино нешто што би предложил за да не дојде многу промена е тоа да скоковите, асистенциите, бананите, украдените топки... итн. да носат различни поени. Да не биде сведено на исто како лани.

Да ви сменам наслов во 2015/16?

:anco:

REPORT: There was a physical confrontation between former Laker teammates Derek Fisher and Matt Barnes Saturday in Los Angeles.

The reason? Derek Fisher is dating Matt Barnes' ex-wife, which led to Barnes attacking him.

According to the New York Post, Barnes drove 95 miles to "beat the sh*t" out of Fisher* after he heard the news.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom