Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваков пренос и стрим од клубот иде ептен ретко и тоа само за претсезона...@garthok ,дали би можел вака да ги следам натпревари на оклахома,ако си информиран..и дали можам да мењам тоа на хотспот пошто сум на близу,имаат статична ип мислам.тоа срање дека не се менјава![]()
По имиња новиот тим на Портланд не ти дава никаква надеж, али откоа ги изглеав првите 3 претсезонски натпревара, посебно против Вориорс, скоро убеден сум дека ако ништо друго нема да бидат катастрофа. Доста млади играчи ама релативно искусни, атлетизам, се осеќа голем тимски дух(Лилард летово ги собра играчите 10тина дена на одмор за одма да почне да се билда таа тимска хемија, голем потег), одбрана многу поагресивна од лани и многу брзи транзиции... Запамтете го СиЏеј МекКолум, лани при крај на сезона почна да покажуе што знае, сега со поголема минутажа очекувам да биде заменик лидер после Лилард( @garthok вчера поубаво го запозна)
Важно, иако претсезона, тимчево ми влева некој оптимизам, многу потенцијал глеам.
Ваков пренос и стрим од клубот иде ептен ретко и тоа само за претсезона...
Да бидам искрен врска немав кој е Мекoлум, дечково е машина ги избуши вчера 30 поени и 5 тројки ако не се лажам исто имаше и неколку убави влезови. Солиден тим имаат во секој случај али сепак мислам дека немаат потенцијал за плејоф.По имиња новиот тим на Портланд не ти дава никаква надеж, али откоа ги изглеав првите 3 претсезонски натпревара, посебно против Вориорс, скоро убеден сум дека ако ништо друго нема да бидат катастрофа. Доста млади играчи ама релативно искусни, атлетизам, се осеќа голем тимски дух(Лилард летово ги собра играчите 10тина дена на одмор за одма да почне да се билда таа тимска хемија, голем потег), одбрана многу поагресивна од лани и многу брзи транзиции... Запамтете го СиЏеј МекКолум, лани при крај на сезона почна да покажуе што знае, сега со поголема минутажа очекувам да биде заменик лидер после Лилард( @garthok вчера поубаво го запозна)
Важно, иако претсезона, тимчево ми влева некој оптимизам, многу потенцијал глеам.
Ваков пренос и стрим од клубот иде ептен ретко и тоа само за претсезона...
Под кош само за скокови, свртен со грб е камен.. а тројки брца, да, мека рака имаЛенард ќе биде во стартна постава? Шутира тројки дечкото, а и под кош е бесен.![]()
Нема да имаш потреба, ова беше исклучок.@garthok ,дали би можел вака да ги следам натпревари на оклахома,ако си информиран..и дали можам да мењам тоа на хотспот пошто сум на близу,имаат статична ип мислам.тоа срање дека не се менјава![]()
Под кош само за скокови, свртен со грб е камен.. а тројки брца, да, мека рака имаИнаку би требало он и Пламли да стартуваат...
Пламли/Ед Дејвис/Кејман
Ленард/Вонле
Амину/Краб(добар шутер и дефанзивец)/Харклс
МекКолум/Хендерсон/Канигтон
Лилард/МекКолум/Фрејзер или Преси
По имиња составов делуе ко horseshit![]()
За познати познати ми се и мене, али друго е коа ги пратиш у "твојот" тим секој ден...Интересна е екипата, млада, за мене се сите познати дечки, ама се на се ми се чини дека ве очекува судир со реалноста на западната конференција. Во одбрана огромна е веројатноста Портланд да биде меѓу најслaбите 3 екипи во лигата, а во напад ќе биде Lillard и McCollum сами против сите. Колку ќе можат прашање е...
П.С. И јас очекувам McCollum да има добра сезона
Оти игравте против Дузлак 2002 ШтипКоби гази бе, што не спомнете да ви ебам гејовите.![]()