Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.650
- Поени од реакции
- 31.879
Па така и потенциравПа ние реално немаме доказ дали оваа снимка е прибавена со дозвола од МВР, односно дали МВР предходно биле известени за истово.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па така и потенциравПа ние реално немаме доказ дали оваа снимка е прибавена со дозвола од МВР, односно дали МВР предходно биле известени за истово.
Ете ова е резултат на мајка со кариера во денешно време, сопственото дете му ја доверува на псикопат да и ја зачува, бидејќи нормално поважно е кариерата отколку сопственото дете.
Во овој случај 90% според мене има вина семејството. Кај кур море се остава соптсвено дете на непознато лице да се чува?!
Оди кажи и на тетка ми што работи на клиника по 15 саати и дежура за да му овозможи млеко и пелени на братучед ми и лекови за тетин ми, дека поважна и е кариерата отколку детето... Македонија и бркање кариера, па може ли да бидете понаивни од ова?Ете ова е резултат на мајка со кариера во денешно време, сопственото дете му ја доверува на псикопат да и ја зачува, бидејќи нормално поважно е кариерата отколку сопственото дете.
Во овој случај 90% според мене има вина семејството. Кај кур море се остава соптсвено дете на непознато лице да се чува?!
Има друг начин, ја успиваш и на чело со мастило (оние ЈНА тетоважи) и тетовираш мразам/тепам/јадам деца или нешто во тој стил и ја оставаш пред нејзина порта. Нема замарање ниту судови, ниту социјални мрежи, ниту ќотек фино лепо маркирање и никад нема да чува луѓе (не само деца).Ќе ја извадат дека незаконски е снимана, ќе ја направат луда и ај, со некој месец ќе излезе.
Затоа постои друг начин за решавање, а и жива да остане за да се присетува секој ден.
Стварно мајката ја држеле за да не ја задави или Далај Лама братучед и е?
Малограѓанштина. Или во превод mind your own business.Ете ова е резултат на мајка со кариера во денешно време, сопственото дете му ја доверува на псикопат да и ја зачува, бидејќи нормално поважно е кариерата отколку сопственото дете.