Само немој после да пријавуваш мислење и да бараш бришење.Вардар од Скопје или од Шутка, какви цигани чоече. Ај нека лапат сеа![]()
пс. Честито победа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само немој после да пријавуваш мислење и да бараш бришење.Вардар од Скопје или од Шутка, какви цигани чоече. Ај нека лапат сеа![]()
Не ја гледав утакмицата ама реакциите од судењево само го потврдуваат ставот на @Beck's дека судиите му ја носеле титулата на Вардар
Толку од купот, останува фокус на првенството. Проклетство ни е четвртфиналнава фаза, никако да ја поминеме![]()
Само немој после да пријавуваш мислење и да бараш бришење.
пс. Честито победа.
Да, да не покажавте цигански менталитет, само на купот му ја дупнавте главата на Павловиќ со камен, а на првенствениот меч го каменувавте Таневски
Да, да не покажавте цигански менталитет, само на купот му ја дупнавте главата на Павловиќ со камен, а на првенствениот меч го каменувавте Таневски![]()
Како може бе втор жолт да му даде за таков старт, дали е нормален Ставрев?
Обичен скок дуел, па и доколку би имало некој фаул треба малку да размисли дали да му даде црвен уште у 20минута, сепак дерби е ова, остај ги нека се решат кој е подобар, а не вака ја еба цела утакмица гомното.
Од кога го наместија Брацо и Ацуле финалето на купот 2007-ма бел ден не видовте у Куп.Не ја гледав утакмицата ама реакциите од судењево само го потврдуваат ставот на @Beck's дека судиите му ја носеле титулата на Вардар
Толку од купот, останува фокус на првенството. Проклетство ни е четвртфиналнава фаза, никако да ја поминеме![]()