Комита Ултрас
Модератор
Само немој после да пријавуваш мислење и да бараш бришење.Вардар од Скопје или од Шутка, какви цигани чоече. Ај нека лапат сеа![]()
пс. Честито победа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само немој после да пријавуваш мислење и да бараш бришење.Вардар од Скопје или од Шутка, какви цигани чоече. Ај нека лапат сеа![]()
Не ја гледав утакмицата ама реакциите од судењево само го потврдуваат ставот на @Beck's дека судиите му ја носеле титулата на Вардар
Толку од купот, останува фокус на првенството. Проклетство ни е четвртфиналнава фаза, никако да ја поминеме![]()
Само немој после да пријавуваш мислење и да бараш бришење.
пс. Честито победа.
Да, да не покажавте цигански менталитет, само на купот му ја дупнавте главата на Павловиќ со камен, а на првенствениот меч го каменувавте Таневски
Да, да не покажавте цигански менталитет, само на купот му ја дупнавте главата на Павловиќ со камен, а на првенствениот меч го каменувавте Таневски![]()
 Кој судија дава два жути за такви стартови во први 20 минути на ист играч бе ? Попов на стримот не видов дали му даде лакт, ја ко што видов го гурна со телото наназад, ама ајде, ако било лакт оправадно. Не се правете сеа со сила будали, до вчера плачевте дека судиите ни помагале и сеа не знаете што да искоментирате. Нешто многу гласни денес, се распишувавте сите, епа видете дали сега е штама, кога сите ние ви ја честитаме победата, еве и од мене честитки, ќе речам заслужена и покрај лошото судење, и се надевам последна ќе ви биде, и ѕирнете колку постови имаше после киксот у понеделникот 
Како може бе втор жолт да му даде за таков старт, дали е нормален Ставрев?
Обичен скок дуел, па и доколку би имало некој фаул треба малку да размисли дали да му даде црвен уште у 20минута, сепак дерби е ова, остај ги нека се решат кој е подобар, а не вака ја еба цела утакмица гомното.
Од кога го наместија Брацо и Ацуле финалето на купот 2007-ма бел ден не видовте у Куп.Не ја гледав утакмицата ама реакциите од судењево само го потврдуваат ставот на @Beck's дека судиите му ја носеле титулата на Вардар
Толку од купот, останува фокус на првенството. Проклетство ни е четвртфиналнава фаза, никако да ја поминеме![]()