Рандом поглед на рандом дел од светот на рандом кајганџија

@Vori

Pa dobro sea asteroid ili ne ostanuva da se dokaze ustvari ako se dokaze zavisi i od ligata a i vremenska zona poso nekoj ke stane rano da gleda a nekoj na forum rezultati ke vadi statistika a-u a ustvari toa nema vrska so manekenkite u makedonija so se neuhraneti ko stonogalka no ke treba da se ispocituva i dogovorot u przino poso so albancive moze da ima i problem zaso da pagja asteroid u mongolija a ne u albanija pak li ke se delime koga site sme edna rasa i edna boja koj crn koj zelen so e bitno koga na pagaolimpijada ne osjavame niso mizerni uslovi kriska leb pa od kaj pace u novo lisice kebapi epa kade be makedonce ke si patish ti uste pesto godini ima neko strim za stromgodset so siroki breg igra nase bekce tamu desno brzo probivno pa da se vidi za reprezentacija moze ke imame pripremi vo ohrid posle letnava sezona eftin smestaj ajde koj ima inbox

@Peja989
Добро бе ушле не замарај нека падне шокур

@Ilumious Да се консултирам со братучед ми он сеа треба да дипломира али можен е ваков случај па ќе ви кажам

@Комита Ултрас Брат остај не ми се збори прееска на состанок се тепавме се каравме најверојатно ќе паѓа

@Stefan-kobe Брат реално дај една допуна има пар зицери па нека се прати нешто

@Magde.

Море уште овие катаљон чоколади да влезат у куфер па нека мава кај сака и кога сака! Каков шопинг драгаааааааааааааааааааа

@парва

братќе да ти кажу смо се надувале куде трафику имаше и лепак и што ти не абе нек падаф колку сакаф метеори куманово не га дира ништо да се разберемо

@.Sky. Добро до кога ќе биде човекот без чувства? Ете затоа ќе паѓаат астероиди, каде замина сета таа љубов? Таа страст? Каде се тие писма што ќе ти го скокоткаат стомакот? Дали повеќе не постојат љубовни пораки туку само лајкови и боцкања?
Па добро луѓе каде одиме? Кој е овој пат?

Да ти ебам Барселона копилињаааааа глумцииииииииии

@devojcence pisi mi ejjjjjj te sakam gadu eden umri

Последно уредено:
@Толстој А во колку часот треба да падне? Таман планирам да шетам низ Европа со камионот тој период, да си фатам од Минск, ќе завршам во Лондон, па ради временската разлика ќе успеам ваљда повеќе пати да го фатам.

@random_napalena_kajgandzika штом паѓа не ми врши работа :pipi:

Бонус:
Ѓорге Иванов (откако астероидот ја промашува Монголија и паѓа малце полево) "Еден астероид не го руши Казакстан"

Последно уредено:
@kano
Што ако паѓа астероид во Монголија, далеку е од Тајланд, ќе можам да ебам курвичиња. И што тоа астероидот пак нема да му го заебе планот на Самсоненко, Вардар да заигра во лига на шампиони. Цела Монглија навива за Вардар само не признава, нека ги ебе сега идиотите. И астероидот да ја уништи Монголија, пак Битола најголемо село ќе остане, нема инфраструктура, ни стадион ни сала ни ништо.

@Џони Вајсмилер :vozbud:
Еднаш одиграв на тој глупио астероид,кај се пикнав да им ебам сортата нивна.Крвта да му ебам,семката да му се сотре.три кола по ред паѓа како што треба,сега најде да падни на друго место упичку матер да фати.Цел ден чекам резултати кога,види сега,мамицата во газот да му ја ебам ја местачка,семката да му се сотри,дај боже никад да не го најдат,крвта му ебам ѓупска.

@RickyLFC9 абе не е астероид, Бобан Рајовиќ без падобран ќе скокал од горе :( Излеа ради фризурата го помешале. :(

1:03 - 1:13

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

П.С. Почнува од 1:06 делот, ама има добро г'зче пред тоа :P

@RickyLFC9 отвара тема за астероидот и чека повик од ВВС :D

Последно уредено:
@Antigona Астероид? Не знам дали е до мене ама зборов астероид многу ме пали. Поима немам што ми е, или јас сум напалена или поимот астероид има повеќе значења. На пример зборот астероид ме потсеќа на нешто многу големо, а се знае дека сите сакаме големи работи.

@puno
Немојте да ги ставате во ист кош сите астероиди,не се сите астероиди исти,има лоши и кај нас и кај нив.

@Dardan-ia

Сето ова се случува поради дискриминацијата на Албанците во Македонија.Овој астероид е уште еден доказ дека Албанците се обесправени тука.Да се почитуваше Охридскиот Рамковен договор ништо од ова немаше да се случи.

@Brutus

Типична соросоидна кампања против владата на Груевски со цел да се оцрнат неговите дела,но и да се одвлече вниманието на народот од странските инвестиции.

@Смрт за зони и пајак воз.

Астероидот доаѓа од Космосот, во Слободен пад паѓа и прави Хаос на Земјата. Хаосот кој ќе настане ќе помогне во моето ангажирање против топлификација и ќе усреќи многу зонско револтирани граѓани.

@Anco

Не е битно, вчера го зачукав во диња. Еве ви слика од мелница за кафе.

@LazarG

Като знаете дали е астероид или астероидка?

@Bratot

Сигурно и астероидот е бугарски, а @fmi ?

@Ставрогин

Бев баниран кога се случувало ова.

@Let 3

Имам ебено жени шо личеле на астероид.

Последно уредено:
:lolzz::lolzz::lolzz:

Да ви ебам болните тоа, спијат дома луѓе како да објаснам зошто се смеам:pos::pos:

@Stefan-kobe

Астероиду те знам јас тебе уште копиљ кога беше, немој да зборуваш за паѓање уште млад си да не почнам да тепам :cool:

@Scirea

Џабе му е на овој астероидов кога не игра Падоин за нив :angel:, а и згора на се го нема Викенд на мртовци гледано.

@Cassaro се враќам прееска од пливање и ми поминуе пред мене го глеам накај аеродром се упатил, ај ваљда ќе стасам на време дома и нема да ми го испијат млекото

Не ми го пипај млекото, нема ни лига европа да играте.

@Prime и другите од фан клубот на второлигашот

Де бе од цел свет мораше ли баш монголија? Што не падна во Скопје ко 63та ќе беше, конечно ќе си се прогласавме главен град и ќе тргнеја работите.

Бар да го пратеја двојче за амбасадор таму со се братечеда му да им продава сладолед па да куртулевме ама еве неќат педериве скопски и после битола не чинела па не чини се е намерно за се се криви централните власти во Скопје.

@Shahbaz
Агда грешнице, дали сакаш да го гледаме астероидот заедно кај мене? ќе спознаеш еден поголем и попотентен астероид, честит и госпотски, познат во торбешкиот фолклор како носителот на животот по пат на панспермија. потоа ќе ми дозволиш да си играм со твоите големи набрекнати цициња и ќе ми дадеш сликички од тебе.
@GoD.HateUSaLL
Лоод, ја ово оно ти зборам дека астероид ти е свемирско тело, ти ми се просераваш со Госпот ау, куров ми ленче. Брад не се лути, ама искрено многу си глуп. И џабе ќе ти зборуем сеа, треба да ти објаснуем физики, науки, епистемиологии, као да проценуеш астероиди и да ги делиш од други свемирски тела. Ти све си топ, крајот на светот ау, али приглуп си за вакви муабети брат.
@Beric Dondarrion
Астероидот ќе падне, впрочем нас тоа треба да не засега, а не крвавите злодела во Смилковско. Ти и таквите ко тебе, вие што заборавивте на буткањето автобуси и тепањето баби, слободно трубете си за астероидот. Ако, вози Мишко, бркај си ти работа со астероиди, битно ќе ги храниш крвниците, тие што у 2001 пцуеа каури. Мене ме боли уво за вас и вашата хипокризија, ама утре вие ќе го зборувате ова што го зборам јас али ако, крвта крв носи за крвникот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom