Рандом поглед на рандом дел од светот на рандом кајганџија

10 страни пишувате со ова, не можам да ве дочитам.
Иначе мислам тоа за астероидот е знак од Господ дека Александар Македонски ќе се воскресне и дека ќе завладее пак со Македонија.

@dzesika
Asteroid, gluposti.
Ama se navikknavme veke na gluposti :-D
jas odlicna denes - sreken den mi e :-D
aj..

@cool@
Астероидот со свој и ID email
Што мислите за идејава да астероидот добие персонално ID и соодветна имејл адреса ???
Властите во Мелбурн направиле каталогизација на сите астероиди и на секој му дале персонално ID и соодветна мејл адреса. Смислата била, да секој граѓанин може полесно да го известува градот / властите за возможните проблеми кои може да ги направи астероидот кој се доближува.
Резултатот од експериментот се покажал неочекуван дури и за градската управа .Наместо да соопштуваат за проблемите , жителите на Мелбурн почнале да праќаат писма на мејловите на астероидот:pos:

@dzesika
Asteroid, gluposti.
Ama se navikknavme veke na gluposti :-D
jas odlicna denes - sreken den mi e :-D
aj..

@cool@
Астероидот со свој и ID email
Што мислите за идејава да астероидот добие персонално ID и соодветна имејл адреса ???
Властите во Мелбурн направиле каталогизација на сите астероиди и на секој му дале персонално ID и соодветна мејл адреса. Смислата била, да секој граѓанин може полесно да го известува градот / властите за возможните проблеми кои може да ги направи астероидот кој се доближува.
Резултатот од експериментот се покажал неочекуван дури и за градската управа .Наместо да соопштуваат за проблемите , жителите на Мелбурн почнале да праќаат писма на мејловите на астероидот:pos:

:)

@ ivan iscelitel (goran001)

OVA E ZNAK DEKA NASHIOT MESIJA STANUVA POZNAT I VO SVEMIROT RAZBIRASH, NE E ASTEROID TUKU BEOD SO KOJ DOAGAAT DA SE LEKUVAATT KAJ NASHIOT MESIJA I OD DRUGI PLANETI, MOZHEBI MALKU KE CHURI BRODOT AMA TOA E PORADI BRZINATA ZATOA SHTO SITE CHEKAAT RED ZA KAJ NASHIOT MESIJA.

@Џони Вајсмилер

Леееееееее да си ибам стопанката, ми иди да си пукам в колено. Значи не е могуче само ја кога играм 2+ астероиди да ја мавнат земјава, еден да ја има мавнато и 2000 други пројдоа покрај неа. Само мене ова може да ми се случи.

@Рандом_глуп_член

А што ме означуваш мене? Глупак кажи што ти направив? Не ме замарај, не постојат астероиди!!!! Лага е, лага е, лага е!!!!

Moeш комплетно нова тема да отвориш за сеиров :) Just saying :P

@Vanlok
Дечки, употребето го мозокот, прашувајте се Cui bono, не е ова случајно, лажеле за месечината, лажеа за кулите, лажеа за холокаустот...
Ова само да се дефокусираат русите, демек ние луѓето имаме заеднички непријател и мораме да се здружиме, видоа дека конечно русите имаат владетел кој не можат да го контролираат, го нема веќе Горбачов.
И да ве прашам, сакате со русите а ќе имате евтин гас, со тоа знаачи раст на економијата, или сакате со американците кои знаеме кого одбраа и знаеме што сме трпеле од нив.

@Kiko_Vrsnik_Masina
gledam ima nekoi pisat samo da slapat bez veza sto ke im tekne ja ne znam kakv narod ste ne se sramete barem malce custvo da imate atseroidot e specijalen gostin za moe najnovo video sto ke izleze za brzo vreme znam na ovoj forum se site zafrkancii ama tuka i preteruvaat koga ke najdat slaba strana ako koa ke vidat ostro begat toj e mamkata zatoa ke dojde astoreidot da gi unisti site moi hejteri i jas ke bidam najgolema zvezda vo svet ja sam od onije tipovi koi s trudat da napravat nesto u zivot a ne sam kako vas da sedu po cel den na ovoa kajganata i da gledam sva i svasta i da komentiram koga ke dojde vreme vie sto ste me podrzuvale do sega za vas ke ima mesto kaj mene uzivajte :D pozz so eden moj cover spot ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom