Рандом поглед на рандом дел од светот на рандом кајганџија

@ElNinho , што бе Меси пичето дознало дека астероид ќе падне у Монголија и рекол на управата на Барса да се преселат на Марс?
Иначе Кристијано Роналдо ќе отпатува за Монголија лично да помага на жртвите.
Тоа е таа разлика.

@Tomasino , aстероид ќе паѓа во Монголија и Лино Чевларот одма му рекол на Минчо дека ќе се враќа у домовината. :lolzz:
Овој па Лефче неписменио се јача дека ќе ги собереле сите таленти од Монголија и Металург ќе се врател на старите патеки. :ojeaa:
Абе Лефче Лефче ич не ти иди умо и на тебе.
А овој па нашиов Двојче ич не го лази мува, со Пискачо и Цревото си седат онаму в кафана, си пијат пиво а засилувајна на куково лето.
Абе ијас не знам што се замарам, одамна е отидена оваа работа вкурац, остана разрушена сала, никој не ни иди веќе на утакмици, овие се перат пари, донесуваат некои таленти од Косово и Молдавија и го лажат народот дека ќе се врати Палистер на старите патеки, каде бе Двојче, каде со тој ум? :tapp:
Те научија сите ама и тие пустите само си ќутат, еми шо ќепраат кога све е партиски у градов. :toe:
Се ок,ама ти треба уште малку брусење на Битолскиот дијалект,иначе имаш потенцијал,кога ќе се земи предвид фактот дека си Скопјанец шо (мисли дека)глуми Битолчанец:pos:...:D

Се ок,ама ти треба уште малку брусење на Битолскиот дијалект,иначе имаш потенцијал,кога ќе се земи предвид фактот дека си Скопјанец шо (мисли дека)глуми Битолчанец:pos:...:D

Ццц таман почна нешто од нешто да мрда, реката да течи, да излегваме на старите патеки сега ова со астероидов не снајде, бо бо бо гла да не можиме да крениме.:uzi:

И пак на крај врти врти, и в Битола ќе падни и ние ќе бидиме ебаните како секогаш. Море пес да ги еби и рфм и скопјанине со тоа вештачките клубој не испустија за нивни мераци. И градов нема човек, кабадаја да се најди да го дигни да го напрај ко што треба ко што беше на времето. Све селски луѓе од по селана, некои тркала од Новаци од Гнеотино се доселија, градо го ебаја.:anco:

@LazarG
ЛЕЛЕ ЛУЃЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКОВ АСТЕРОИД МИ ВЛЕГУВА ВО ГЗ МОМЕНТАЛНО!!!
ХАХАХАХАХХАХХА вие јадни хетеро трактористи никад нема да знаете какво небесно чувство е некој огромен фалусовиден астероид да ги истражува вашите анални отвори (во множина!!)
Хахахахаха брм брм трактористи, палете т- ООООООХ ПОЛЕКА КРСТО!
палете тракторите, опинците на нозе и право на нива
сељачишта непросветлени уште не научивте дека жените се исклучиво за разможување, а емотивното продлабочување може да постои исклучиво помеѓу двајца мажи!!
брм брм брм брм опинчари!!!

Jm8u8QV.jpg

Ццц таман почна нешто од нешто да мрда, реката да течи, да излегваме на старите патеки сега ова со астероидов не снајде, бо бо бо гла да не можиме да крениме.:uzi:

И пак на крај врти врти, и в Битола ќе падни и ние ќе бидиме ебаните како секогаш. Море пес да ги еби и рфм и скопјанине со тоа вештачките клубој не испустија за нивни мераци. И градов нема човек, кабадаја да се најди да го дигни да го напрај ко што треба ко што беше на времето. Све селски луѓе од по селана, некои тркала од Новаци од Гнеотино се доселија, градо го ебаја.
Заради болдираното добиваш 4,можи и 4+,другото таман,;)како и да е,подобро го ВЛАДЕЈШ БИТОЛСКИО од Џонтра...:D

@LazarG
ЛЕЛЕ ЛУЃЕ ДА ЗНАЕТЕ КАКОВ АСТЕРОИД МИ ВЛЕГУВА ВО ГЗ МОМЕНТАЛНО!!!
ХАХАХАХАХХАХХА вие јадни хетеро трактористи никад нема да знаете какво небесно чувство е некој огромен фалусовиден астероид да ги истражува вашите анални отвори (во множина!!)
Хахахахаха брм брм трактористи, палете т- ООООООХ ПОЛЕКА КРСТО!
палете тракторите, опинците на нозе и право на нива
сељачишта непросветлени уште не научивте дека жените се исклучиво за разможување, а емотивното продлабочување може да постои исклучиво помеѓу двајца мажи!!
брм брм брм брм опинчари!!!

Jm8u8QV.jpg
И сега избриши си го мислењето, пошто стандард си го брише после пола саат.
Можеби уствари мајка му го проверува, гледа што пишува и му брише :D

Да не си го бришеше секое мислење до сеа ќе беше пата-пата со Фросе во таа категорија, дефинитивно.

@Клипче Аххх, ееееех, ооооохххх, астероиду.

@Џонтра Волта Та преку куроФ ако паѓал астероид, само нека остане Медел кучето како задњи везни, немој него да ми го чепнат, ќе му ебам тоа жутоклунестото претседателче со раздвоени жути заби.

@Донев ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ САМО ЛОФТУС ЧИК ДА НЕ МИ ГО ЧЕПНЕ, УПМ И АСТЕРОИД И СЕ.

@Zbesnat
palto.jpg

Thank god someone was thoughtful enough to unleash the dragon to the princess.

(ептен старите членови ќе се сетат) :D

@Saladin
Passed down to you

Се чувствувам некако преморено и исцрпено периодов, некако душевно и емоционално сум испразнет, ваљда дека загазив во четвртата деценија од животот, али некако осеќам дека астероидов нема да ја акне Македонија. Тоа ти е, што постар тоа поискусен.

So says Saladin. :D

@Saladin

Ни астероидите не се ко што беа порано, со стари кајганџии, на стари собиранки.
Е драга, тоа беа астероиди што паѓаа, квалитетни, сестрани а не сега новиве, за нигде се.

Ќе биде јако се додека не налетаме на член кој не разбира од заебанција. :icon_lol:

@dzonyb

За шест месеци ќе удри астероид негде накај Монголија.
09.08.2015 | 11:22
Извор: КУРир
Прочитано: 132 пати
icona-pismo.png
Испрати на пријател
icona-a.png
Зголеми го фонтот
icona-a.png
Намали го фонтот

астероид.jpg

Браво за Монголија. Поддршка за нивната влада. Ме радува што во Монголија ќе падне астероид.
Еден од многуте позитивни ефекти на астероидите е и тоа што се создава домино ефект или ефект на снежна топка, па така тие што се веќе дојдени ги влечат и другите. (y)

@Stefan-kobe и астероидов е подобар трењер од Бенитез бем му свињата дебела, крофнар глуп.[DOUBLEPOST=1439113325][/DOUBLEPOST]

@ManowaR //////Ајс ВЕ Моахлам не зборигрте тУКА за Астеурд, мисдлам не бидете нутави, нема шандси да урди у мадеконаааА, а па шо ска нека биде.
мЕЃУДУГУРУЅОТО челзИ ЕПАК ЌЕ БИФДЕШАМПИОЈНИУО.

Последно уредено:
@devojcence

Zdraco
Poludecuuuuuuuuuuu ke pagalo asteroid. Znaete deka povekje bi sakala ovoj muabet da go pravime vo zivo.
Мeraci preeska kafance uzo i grcka si ja ladam, mi e gajle neka paga asteroid. :noze:

@tigrica92
Што е тоа астероид? И јас имам симптоми и изгледа сум болна од тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom