Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување

Dynamo Dresden have 2 more COVID-19 positive tests, the whole team now in 14 day quarantine so won't be playing or training come the restart of the 2nd Liga. If we restart, how long until we have the first postponed game? Realistically Dresden will miss (at least) 3 games

Негде прочитав дека е можно одложување на рестартот на лигата.

Ne veruvam deka ke se odlozi startot valjda pred da zaigraat uste ednas ke testiraat i ako se site ok ke se igra.

Official: The DFB announce that the DFB Pokal final will take place on July 4th, while the semifinals are scheduled for June 9th and 10th.

Види го овоа Милерот му ебам тоа простороотварачот.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Абе утре продолжува лигава или погрешно сум разбрал?

Абе утре продолжува лигава или погрешно сум разбрал?
Утре, и Бундес и втората... Него на која ТВ одат преноси од Бундес за кај нас? Или не пренесува никоја? Едно време на 24 одеше по некоја утакмица, пренесуваат уште или толку беше?

Утре, и Бундес и втората... Него на која ТВ одат преноси од Бундес за кај нас? Или не пренесува никоја? Едно време на 24 одеше по некоја утакмица, пренесуваат уште или толку беше?
Eurosport 2 mislam

Искрено, на лето сум заситен од фудбал па ако има некоје првенство долго време не можам да гледам поќе дур почне новата година. Ама ова сега стварно беше ладно одвикнување па едвај чекам да почне денес па со дерби плус :love:

Шо доживеав.. спремив мезе марула/крастаица/роткцвица салата плус компир салата, жолта камен ... па за ЛШ не сум се спремал вака .. Ајмо Халаанд ајмо жолтоцрни ( сингл прв стрелец и сингл Дортмунд кец и 5+ )

Шо доживеав.. спремив мезе марула/крастаица/роткцвица салата плус компир салата, жолта камен ... па за ЛШ не сум се спремал вака .. Ајмо Халаанд ајмо жолтоцрни ( сингл прв стрелец и сингл Дортмунд кец и 5+ )
Исто истоо :)
Јас телевизорот дури во двор го извадив, превозбудена, не знам како да се понашам дури,мајка ми ме гледа и се чуди :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom