Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
@Ivica^ еве ја Бундеслигата :)

@Ilumious кај овие нема да се оптерети здравствениот систем сега? :)
Не, нема да се оптерети затоа што пет пати ти пишав дека не можеш да ја споредуваш Германија во поглед на здравство со клинички центар во секое село со било која друга земја на свет, поготово не со некоја земја 200k активни и со 30к мртви во моментов, ти пак не сфаќаш што сакам да ти кажав. :)

Ligata ima dobar koncept da go minimira rizikot od zaboluvanja ama i opsto vo Germanija mnogu raboti se otvorija ili za brzo ke se otvorat pak.

Igracite se skroz izolirani i timot okolu niv pa duri nivnite familii. Ke ima redovni testiranja. Sega pocnaa i trojca od Keln i eden ili dvajca od Gladbach se zarazeni. No na start nema nikoj da bide zarazen i igracite do kraj na sezonata nema da imaat kontakt so drugi.

Дали ќе си игра секој клуб на свој терен, и како гарантираат дека нема да има собири на навивачи околу стадион?

Дали ќе си игра секој клуб на свој терен, и како гарантираат дека нема да има собири на навивачи околу стадион?

Kako mislis na svoj teren? Neli eden mora da gostuva, taka da tuka nema da ima promeni. Ili mislis na neutralni stadioni?

Inace vo Germanija seuste ima ogranicuvanja za kontakti pomegju lugje koi ne ziveat vo ist dom. Granicata e dvajca vo nekoi pokraini i pet. Znaci takvi sobiri bi trebalo da bidat kazneti, ako se desat.

Не, нема да се оптерети затоа што пет пати ти пишав дека не можеш да ја споредуваш Германија во поглед на здравство со клинички центар во секое село со било која друга земја на свет, поготово не со некоја земја 200k активни и со 30к мртви во моментов, ти пак не сфаќаш што сакам да ти кажав. :)
И тука го има ризикот за контакти на новинари и менаџери. Јас на тоа алудирам, не викам дека е целосно безбедно. Мада јас мислам дека за нив нема никаква опасност. Камерманите, редарите и новинарите нема да имаат контакт со играчите и тоа е тоа. :)

Кој ќе го слуша Перишиќ како пцува на хрваЦко-германски :cautious::D

Ima potencijal vo Klose za trener.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

На голот се сеќавам како вчера да беше.
Брат ми е фан на Баерн и Балак беше неговиот човек...се сеќавам дека ја гледавме утакмицава на тв, кога падна голов, братов споулаве... после тоа на улица кога игравме фудбал, се тепавме за ние да изведуваме фаули само да можеме финтава да ја правиме.. :ROFLMAO: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom