Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледав сношти дербито Борусија - Лајпцинг...нападот и на двете екипи одигра фантастично додека одбраната а посебно голманите...Браво за супер натпреварот и на 2 -те екипи.

Bürki za zal pocna se serijata greski. Bez potreba se izgubija 2 boda. Ne sakam da go krivam so ogled sto godinava e fantasticen, se desavaat greski. No Leipzig vo prvoto poluvreme ne bese prisuten a so raniot gol vo vtoroto zedoa nova sila. Toa e toa. Zagadou inace e fenomenalen, pola godina bez partija i sega 3-4 cetiri po red i toa vrvni za negovi godini. Ako prodolzi go ceka golema kariera.

Стандард Шалке у последниве 5-6 години

Сега ќе завршат во топ 4, ќе влезат во нокаут фаза на ЛШ и ќе завршат на 14-то место во Бундес, па после тоа пак топ 4, па после тоа пак 9 место, па пак ЛШ, па 12-то место.... и така... :D

Абе кој ја правел анкетава ало, на крај ќе излезе дека Менхенгладбах ќе земе титула хахха
Во најмала рака требало барем десетина тимови да се стават за да се гласа сезонава :))
Автоматски споено мислење:

Т.е. сеа гледам дека гласањево било за пред 2 сезони шит :))

Абе кој ја правел анкетава ало, на крај ќе излезе дека Менхенгладбах ќе земе титула хахха
Во најмала рака требало барем десетина тимови да се стават за да се гласа сезонава :))
Автоматски споено мислење:

Т.е. сеа гледам дека гласањево било за пред 2 сезони шит :))
Ke napraam posle nova i ke glasaat samo trojca.

Sredeno.

Последно уредено:
Одлуката на Халанд да оди во Дортмунд беше ептен исправна, тука според мене највеќе има простор за напредок, а богами уште у прва утакмица покажува што знае.

crying-money-woody-harrelson-zombieland.gif

Igorce brise solzi radosnici

Abe ne za drugo odlicen transfer ke se raspuka :D

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom