Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
According to Bild, Jadon #Sancho showed up late for the team meeting yesterday before the game against FC #Barcelona.

According to @WDRaktuell, #Sancho was also missing during breakfast with the team and during training.

@Дембеле?

Hahaha sto sve iznapromasija Baern denes, znaci ova i da sakas ne mozes da go izreziras, a kamoli da go izvedes na teren. Onaka faking nemoguce, 4567 pati izlegoa 1 vs 1 so golmanot, 5 stativi pogodija, uste 50038272 sansi imaa, ne mo gu ce...

Ne e samo do Kovac i dobro e sto odma se vide.

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk

Колку брзаа Мехенгладбах додека имаа 1:1 последните минути како да е катастрофа бод со Баерн, во ла лига тимовите бротив барса и реал задржуваат време на 0:0 уште од прва минута

Овој шо го даде голот за Вердер интересен играч, знае често пати да даде некој еврогол

Играчиште беше на ФМ Рашица, добро е што е и ИРЛ покажува квалитети, се надевам ќе ги изгуби во вториот дел од сезоната накај март негде :D

Види ги овие ботовите, Кутињо даде 2 еврогола, земале за Рашица ми докажуваат, ебате беља.

Види ги овие ботовите, Кутињо даде 2 еврогола, земале за Рашица ми докажуваат, ебате беља.

Вториот му е јак, мангупски да кажам, третиот трејдмарк му е, 70% од головите му се такви :D

Абе за 28м ЕУР плата редно е да покаже нешто, до сега не ја заслужи платата.

Нибел со тотален блек аут ќе го утепа Гaчинович.

Автоматски споено мислење:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom