Fantasy Football Games

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@Uli Hoeneß каква ти е оваа стратегија, 5 во одбрана од ПСЖ, а Палмер капитен? :D

@Uli Hoeneß каква ти е оваа стратегија, 5 во одбрана од ПСЖ, а Палмер капитен? :D

Имав активирано maximum captain опцијата, затоа капитен ми е тој што освои најмногу поени. Инаку немав напаѓач затоа така испадна со одбраната, а мислев ПСЖ ќе победат искрено.

Имав активирано maximum captain опцијата, затоа капитен ми е тој што освои најмногу поени. Инаку немав напаѓач затоа така испадна со одбраната, а мислев ПСЖ ќе победат искрено.
Не го приметив чипот

Инаку јас блага предност им дадов на Челзи, со Санчез на гол и Палмер капитен. Добро излезе.
532 поени и второ место во Македонија.

Инаку ако малку ми беа 3те поени од Салах при 9 гола, сега од Кејн имав 2 поени при 10 гола на Баерн :D

И сезонава тука ќе ги играм другите поголеми лиги. Кој е за, бујурм.

И сезонава тука ќе ги играм другите поголеми лиги. Кој е за, бујурм.

Ја Ла Лига можам да играм. И тука ли се прават приватни групи како и за Евро и ЛШ што игравме?

Ја Ла Лига можам да играм. И тука ли се прават приватни групи како и за Евро и ЛШ што игравме?

Да, мање више исто како ФПЛ.
Маана лани беше малку спориот апдејт и немањето информации за повредени и суспендирани.

Да, мање више исто како ФПЛ.
Маана лани беше малку спориот апдејт и немањето информации за повредени и суспендирани.
Океј, ќе се прај група или како ке се натпреваруваме меѓусебе?

Океј, ќе се прај група или како ке се натпреваруваме меѓусебе?

Кога ќе ја отворат наскоро ќе направиме Кајгана лига за Ла Лига, Серија А па кој сака нека се приклучи.
Ќе го објавиме кодот секако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom